Veulen Basis Training/ Veulen ABC

translated
44536 Lünen, Germany
remove_red_eye 0206
25,00 *
Veulen Basis Training/ Veulen ABC - Net als mensenkinderen zijn ook veulens erg nieuwsgierig en willen ze de wereld verkennen.

In de veulenleeftijd, een bijzonder vormende ontwikkelingsfase, is het leervermogen van de dieren bijzonder groot. Het is de tijd die ideaal is om een band en vertrouwen met de mens op te bouwen, maar ook om tegelijkertijd veel belangrijke dingen te leren. Deze tijd moet worden gebruikt om de best mogelijke basis te leggen voor latere training, ontwikkeling van potentieel en de vorming van een "team" (mens en paard). Om het plezier en de motivatie van het leren positief te gebruiken en te behouden, en om het gezonde basisvertrouwen van het veulen verder te versterken, is het essentieel om deze tijd op een paardvriendelijke en professionele manier te begeleiden.

Van het eerste contact met de mens tot het halsteren, verzorgen, hoeven geven, vastbinden en wassen. Voorbereidingen voor bekappen, scheren en ontwormen. Voorbereidingen voor veterinaire onderzoeken en afspraken met de hoefsmid alsmede de eerste leiderschapsoefeningen staan al in de eerste periode op het rooster. Verschillende alledaagse situaties worden gesimuleerd, zodat het algemene vermogen van het dier om met vertrouwen met nieuwe prikkels om te gaan, wordt vastgesteld. De basis voor dit vermogen is altijd de aandachtige, harmonieuze en fijne interactie met de eigenaar, wat de voorwaarde is voor een vertrouwensvol en gelukkig paardenleven dat bereid is te leren.

(De aangegeven prijs is berekend per trainingssessie van een half uur plus reiskosten). To the seller's offerlaunch
tTranslated
Profile picture HSA Pferdeverhaltenstherapie  (Celina Peters)
Flag DE

HSA Pferdeverhaltenstherapie (Celina Peters)

HSA Pferdeverhaltenstherapie

mood No ratings yet

44536 Lünen, Germany

explore www.hsa... Show
Seller since 4/23/2023, commercial
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 198939
update
Last update: more than six months ago
remove_red_eye 0206
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: