Laadtraining

translated
44536 Lünen, Germany
remove_red_eye 0188
25,00 *
Laadtraining - Voor ons mensen is het volkomen normaal om door een deur te lopen zonder te weten wat erachter zit. In de regel hebben wij er weinig moeite mee om een raamloze, enigszins verduisterde kamer of zelfs een trailer binnen te gaan. Voor een paard is dit echter een volstrekt ongewone uitdaging:

In tegenstelling tot mensen worden paarden nog sterk beïnvloed door hun oerinstincten. Dus zelfs eeuwenlange domesticatie door de mens kon dit gedrag niet tegengaan. Dit betekent dat paarden in veel gevallen zichtbare of zelfs voor ons mensen onzichtbare problemen ontwikkelen om een trailer te betreden.

Een andere overlevingsstrategie van paarden is het verbergen van angst of zelfs pijn voor soortgenoten en vijanden om niet te worden herkend als het veronderstelde zwakste lid van de kudde. Hieruit volgt dat zelfs mensen vaak niet in de gaten hebben hoe hun eigen dier zich voelt bij een trailer of ander gevaar.

Wat de mens misschien interpreteert als koppigheid, lusteloosheid en agressief gedrag bij het laden van het dier, is voor het dier vaak heel anders. Dit geldt ook voor dieren die in het verleden zonder problemen geladen konden worden en "plotseling", zogenaamd zonder zichtbare reden, een angst voor de trailer ontwikkelen.

In dergelijke situaties is het essentieel om de situatie door de ogen van het paard te bekijken. Met mijn kennis kom ik u en uw dier tegemoet. Ik help uw paard vertrouwen te krijgen of te herwinnen in de laadsituatie om duurzame stressvrije reizen mogelijk te maken.

Uw paard en u gaan meer ontspannen de trailer in en komen zo efficiënter aan op de plaats van bestemming, zodat u zich volledig kunt concentreren op een geslaagde proef of een heerlijke rit!

(De aangegeven prijs is berekend per trainingssessie van een half uur plus reiskosten). To the seller's offerlaunch
tTranslated
Profile picture HSA Pferdeverhaltenstherapie  (Celina Peters)
Flag DE

HSA Pferdeverhaltenstherapie (Celina Peters)

HSA Pferdeverhaltenstherapie

mood No ratings yet

44536 Lünen, Germany

explore www.hsa... Show
Seller since 4/23/2023, commercial
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 198938
update
Last update: more than six months ago
remove_red_eye 0188
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: