Leiderschapstraining voor paard en eigenaar

translated
44536 Lünen, Germany
remove_red_eye 0175
25,00 *
Leiderschapstraining voor paard en eigenaar - Paarden zijn kuddedieren en ook vluchtdieren. Iedere paardeneigenaar weet dit. In het dagelijks leven met het dier vormen eigenaar en paard een soort "kudde van twee" waarin het paard consequent streeft naar kuddeachtige structuren. Belangrijk hierbij: De rol van leidster moet door de mens worden overgenomen, want alleen zo zal het dier zich door de aanwezigheid van de eigenaar in de meest uiteenlopende situaties veilig en ontspannen voelen. Het zal dit leiderschap welwillend aanvaarden.

De positie van de leidende merrie is dus verbonden met een grote verantwoordelijkheid: Het paard oriënteert zich naar jou. Het oriënteert zich op de fijnste signalen van uw lichaamstaal en neemt zo duidelijk uw innerlijke houding waar om zijn eigen gedrag daaraan aan te passen. Duidelijke communicatie in het kader van deze "paardentaal" is essentieel voor de vertrouwensbasis binnen deze relatie. Als deze communicatie consequent faalt, zal het voortaan geneigd zijn instinctief zijn eigen beslissingen te nemen om zogenaamd zijn voortbestaan veilig te stellen. Hij past zich aan de waargenomen situatie aan. Conflicten en gevaarlijke situaties in de dagelijkse omgang worden zo de regel.

Het goede nieuws in dit verband is echter dat het leren van de "paardentaal" voor iedereen mogelijk is. Paarden kunnen niet leren communiceren zoals mensen. Mensen kunnen echter wel leren communiceren zoals paarden! Ik help je om dit te leren

(De aangegeven prijs is berekend per half uur training plus reiskosten) To the seller's offerlaunch
tTranslated
Profile picture HSA Pferdeverhaltenstherapie  (Celina Peters)
Flag DE

HSA Pferdeverhaltenstherapie (Celina Peters)

HSA Pferdeverhaltenstherapie

mood No ratings yet

44536 Lünen, Germany

explore www.hsa... Show
Seller since 4/23/2023, commercial
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 198937
update
Last update: more than six months ago
remove_red_eye 0175
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: