Gedragstherapie van opvallende en problematische paarden

translated
44536 Lünen, Germany
remove_red_eye 0179
25,00 *
Gedragstherapie van opvallende en problematische paarden - Bij de therapie van paarden met gedragsproblemen richt ik mij als gediplomeerd paardengedragstherapeut in eerste instantie op een nauwkeurige analyse van alle essentiële factoren die tot dit gedragspatroon kunnen hebben geleid. In een uitvoerig gesprek met u en/of, in het beste geval, een evaluatie van de situatie ter plaatse, verkrijg ik de eerste belangrijke informatie waaruit ik vervolgens een trainingsplan zal afleiden.

Afhankelijk van de kenmerken en het soort gedragsproblemen van het paard, zal ik vooraf beslissen of het aangewezen is om u als eigenaar rechtstreeks bij de training te betrekken of om u eerst als stille toeschouwer te laten toekijken en u later in de training te integreren.

Als afgestudeerde van de paardenacademie van het Internationaal Instituut voor Equine Communicatiewetenschap (IIPKW) van Linda Weritz M.A., vertrouw ik uitsluitend op geweldloze en paardvriendelijke methoden van paardentraining en paardentraining die gebaseerd zijn op wetenschappelijke bevindingen. Ongewenst en problematisch gedrag van het dier kan zo in zijn oorzaak worden geanalyseerd en op een soorteigen manier worden gecorrigeerd.

(De aangegeven prijs is berekend per half uur training plus reistijd. To the seller's offerlaunch
tTranslated
Profile picture HSA Pferdeverhaltenstherapie  (Celina Peters)
Flag DE

HSA Pferdeverhaltenstherapie (Celina Peters)

HSA Pferdeverhaltenstherapie

mood No ratings yet

44536 Lünen, Germany

explore www.hsa... Show
Seller since 4/23/2023, commercial
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 198936
update
Last update: more than six months ago
remove_red_eye 0179
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: