Opleiding van jonge paarden

translated
44536 Lünen, Germany
remove_red_eye 0220
25,00 *
Opleiding van jonge paarden - Om de ruiter veilig te kunnen dragen als een volwassen dier, moet een jong paard in een vroeg stadium optimaal op deze taak worden voorbereid, voordat het zelfs maar denkt aan dagelijks rijden. De optimale gewenning aan elk onderdeel van de ruiteruitrusting is dus een zeer belangrijke en eerste stap.

Wat op het eerste gezicht ingewikkeld klinkt, kan in zeer korte tijd worden uitgevoerd als het correct wordt uitgevoerd, ook al zijn er verschillende technische omstandigheden waarmee rekening moet worden gehouden: Om de gevoelige paardenmond in deze beginfase niet onnodig te belasten en negatieve associaties in de beleving van het dier te voorkomen, gebruik ik eerst een specifiek trainingshalster. In een paar diervriendelijke stappen worden de eerste successen geboekt, wordt de paardenmond "fijn" gehouden en zal het dier later duidelijk reageren op de kleinste hulpen.

Met professionele procedures en een gezond evenwicht tussen effectiviteit, empathie en kalmte voorkomen we samen latere problemen zoals "zadeldruk" of andere problemen en angsten. De vroege en gerichte training zal een kalm en angstvrij paard vormen tot uw betrouwbare en prestatiegerichte partner!

(De aangegeven prijs is berekend per trainingssessie van een half uur plus reistijd). To the seller's offerlaunch
tTranslated
Profile picture HSA Pferdeverhaltenstherapie  (Celina Peters)
Flag DE

HSA Pferdeverhaltenstherapie (Celina Peters)

HSA Pferdeverhaltenstherapie

mood No ratings yet

44536 Lünen, Germany

explore www.hsa... Show
Seller since 4/23/2023, commercial
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 198941
update
Last update: more than six months ago
remove_red_eye 0220
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: