Volbloed lippizanermerrie met speciale kleur

translated
35410 Hungen, Germany
remove_red_eye 0252
10.000,00 *OBO
Gender Mare
Breed

Lipizzan

Show 5 ads from 7.000,00 €
chevron_right
Age (years) 6
Height (cm) 150
Type Warmblood
Color Bay
Volbloed lippizanermerrie met speciale kleur -
Verkoopadvertentie voor raszuivere lippizaner merrie

Ras: Rasechte Lipizzaner merrie
Leeftijd: Binnenkort 6 jaar
Kleur: Bruin speciale kleur

Omschrijving:
Wij bieden te koop aan een prachtige raszuivere Lipizzaner merrie met een unieke bruine speciale kleur. De merrie heeft een uitgebreide aankoopkeuring uit 2020, waarbij chips zijn gevonden. Deze chips zijn begin januari succesvol verwijderd en volgens onze dierenarts is de merrie nu kerngezond.

Ze is vorig jaar voorzichtig ingereden en wordt momenteel verder getraind. Haar spieren worden momenteel opnieuw opgebouwd om haar optimaal voor te bereiden op haar toekomstige taken. De merrie is gebrandmerkt en gechipt, ze heeft onberispelijke papieren.

Ze is ontzettend lief in de omgang en is erg mensgericht. Vanwege haar leeftijd is ze echter geen beginnerspaard en heeft ze een gevoelige, ervaren ruiter nodig.

De reden voor de verkoop is van persoonlijke aard. Door ziekte en persoonlijke problemen zijn we niet in staat om haar de tijd en aandacht te geven die ze verdient en nodig heeft om haar volledige potentieel te vervullen.

Een bijzonder detail: de merrie heeft ons een prachtig veulen gegeven, dat niet verkocht wordt en dus bij ons zal blijven.

Geïnteresseerden:
Als u geïnteresseerd bent in deze uitzonderlijke Lipizzaner merrie en haar een liefdevol thuis kunt bieden, neem dan contact met ons op voor meer informatie en een bezichtigingsafspraak. We kijken ernaar uit om het perfecte nieuwe thuis voor onze merrie te vinden.
We kunnen over de prijs praten
tTranslated

Melanie SamesFlag DE

35410 Hungen, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2022
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 216994
update
Published: 3/6/2024
Recently online
remove_red_eye 0252
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: