Merrie 3 jaar, Klassiek-Champagne, Iberische mix

translated
60486 Frankfurt am Main, Germany
remove_red_eye 0625
people 12
6.500,00 *OBO
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Mare
Breed

Azteca horse

Show 4 ads from 6.500,00 €
chevron_right
Age (years) 3
Height (cm) 165
Type Mix
Color Champagne
Other charactics
  • 5 panel test N/N
  • Barefoot
  • Halter broken
  • incl. horse passport
  • Stands for the farrier
  • Loads well
Merrie 3 jaar, Klassiek-Champagne, Iberische mix - Palatina, geboren in 04/2020

Momenteel 1.58m hoog, verwachte uiteindelijke hoogte ca. 1.65m.
Haar stamboom is PRE-Mix x Appaloosa (Azteka).
Palatina heeft een paardenpaspoort van de Belgische vereniging "Royal Belgian Palomino".

Karakter: Palatina is een zeer dappere, extraverte en knuffelbare merrie, ze houdt van knuffelen en is zeer mensgericht.

Ze is zeer zelfverzekerd, onafhankelijk en zelfstandig. Palatina blijft rustig als haar paardenvriend wordt bereden of de stal verlaat voor een ritje. Ze is geweldig op wandelingen, zelfs alleen zonder "paard" metgezel.

Tot nu toe heb ik haar getraind om te leiden (stoppen, lopen, even wachten - leidpositie rechts en links), om korte wandelingen te maken, om hangtraining te doen, om hoeven te geven en om rustig te staan bij de trimsalon. We zetten onze training voort door een zadeldeken op haar rug te leggen.
Ik leg een zadeldeken op haar rug en een bit in haar mond.
Palatina doet alles heel goed en leert snel. Ze is nooit hysterisch als het om nieuwe dingen gaat. Je moet haar de tijd geven om dingen in haar eigen tempo te ontdekken, als ze onder druk wordt gezet reageert Palatina stoïcijns en beweegt ze niet. Tijdens de training is Palatina zeer attent en leergierig.

Omdat Palatina erg zelfstandig is, moet haar toekomstige eigenaar eerlijk en vriendelijk, maar streng tegen haar zijn. Ze probeert wel grenzen te verleggen, maar is niet haatdragend of bitcherig als ze wordt berispt. Integendeel, ze aanvaardt de vermaning dankbaar. Ze is een paard dat graag dingen doet en bewerkt wil worden (aangepast aan haar leeftijd, natuurlijk) en je ziet haar blije uitdrukking als je dingen met haar uitwerkt.

Exterieur:
Palatina is momenteel 1.58m groot en wordt naar verwachting rond de 1.65m groot en over het algemeen erg sterk en meer een barok paard. Haar vader "Gucci Blue" is een zeer barokke PRE en geeft ook sterk en de speciale kleur resp. het champagne gen door. Haar kleur wordt "classic champagne" genoemd, ze is een zwart paard met het oplichtende gen champagne (heterozygoot). De lichte manen/staart en de witte vlekken geven Palatina een extra bijzondere uitstraling.

Wie van barokke/sterke paarden houdt, vindt in Palatina een droompaard met wow-factor.

Ik wens voor Palatina een eigenaar die haar promoot en samen met haar wil en zal groeien. Ze is echt een geweldige merrie en nieuwe dingen leren is erg leuk met haar.
Ik kan me voorstellen dat Palatina goed werkt in Working Equitation, want ze is onverschrokken, nieuwsgierig en dapper. Werken aan vee zal heel leuk zijn met haar, ze oefent al met onze boerderijhond als hij niet snel genoeg wegloopt.

Maar Palatina zal ook een geweldige partner zijn in andere disciplines waar je met je partnerpaard aan kunt werken en lessen kunt ontwikkelen, zoals klassiek of academisch dressuurwerk.

Ik stuur u graag video's in beweging.
tTranslated
Profile picture Sabine Radecki
Flag DE

Sabine Radecki

mood No ratings yet

60486 Frankfurt am Main, Germany

Seller since 4/16/2023
speed12 users are already watching this item!
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 198096
update
Published: 5/10/2023
people 12 users are watching this item
remove_red_eye 0625
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: