Ongebruikt Wonderful Pretty Sportsman

translated
36355 Grebenhain, Germany
remove_red_eye 2294
people 27
4.500,00 *OBO
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Gelding
Breed

Westphalian horse

Show 22 ads from 3.000,00 €
chevron_right
Age (years) 14
Height (cm) 170
Type Warmblood
Color Bay
Other charactics
  • Stands for the farrier
  • Home more important than price
  • incl. horse passport
  • Barefoot
  • Protection contract
  • Loads well
Ongebruikt Wonderful Pretty Sportsman - Kort en krachtig
-lees de hele tekst als je interesse hebt-.
* Ongebruikt, zeer fijn, energiek dressuurpaard
* A niveau
* Chopper
* Alleen open stal

Rimaidos is het perfecte maatje voor ambitieuze dressuurruiters die samen met hun paard willen groeien.

Na 7 jaar heb ik besloten Rimaidos door te geven aan iemand anders die hem beter tot zijn recht laat komen.
Persoonlijk wil ik graag een relaxed paard voor cross-countryritten en af en toe grondwerk, beide disciplines zijn niet zijn forte en na deze lange tijd hebben we helaas het einde van deze vlaggenstok bereikt. Hij heeft een degelijke basisopleiding genoten en geeft een super prestatie onder het zadel in de arena, zolang hij in klassiek Engels wordt gereden (maar graag zonder rollkur). Hij reageert zeer goed op de hulpen, werkt graag, heeft geweldige gangen en accepteert graag de zekerheid van de ruiter. Hij is zeker geen beginnerspaard, want hij laat zich graag testen en waardeert een veilige, duidelijke hand. Ik heb veel mooie cross-countryritten met hem gemaakt in de groep, maar hij voelt zich alleen veilig met consequente teugel- en beenhulpen. Aangezien ik nogal een angstige ruiter ben, wat nog versterkt werd door de geboorte van mijn kind, kunnen we gewoon geen gemene deler vinden en ik ben blij dat hij nu eindelijk "zijn" persoon kan vinden. Ik heb hem de laatste jaren weinig gereden. Voordat hij bij mij kwam, was het niet anders. Hij is dus absoluut onbeleerd en met zijn 14 jaar nog heel fris, maar behalve in de bak rijden en af en toe longeren is hij momenteel niet echt in training.
Hij loopt op blote voeten en heeft een matige bokkenteen voor, die hem dankzij een goede behandeling nooit heeft beperkt.
Hem op stal houden is uitgesloten: hij heeft in dit opzicht een kleine "barst", die samenhangt met een traumatische ervaring van voor mijn tijd. Sindsdien is hij ook een couch potato. Hij is een zitpaard en ik laat hem dat gewoon doen - hij heeft het nodig voor zijn evenwicht en de tandarts (eind '21, een hele tijd geleden...) zei dat ze het niet aan zijn snijtanden zou herkennen als ze het niet wist. Dus het beperkt hem niet. Momenteel staat hij in een open stal met trail in een kudde van 4 en is daar gelukkig, hoewel grotere kuddes hem minder stress bezorgen. Een zuivere ruinenkudde zou ook denkbaar zijn in zo'n kleine groep (momenteel: 2 merries, 2 ruinen). Hij is heel voorzichtig om "zijn" merries te beschermen).
Tot nu toe heeft hij geen wedstrijdervaring. Hij is heel goed met hoefsmeden en laden, maar rijden is momenteel nog vrij stressvol voor hem door gebrek aan ervaring.
Hij wordt vers gevaccineerd en ontwormd afgeleverd. Op verzoek kan hij ook geleverd worden met een geschikt zadel (Theo Sommer) en Micklem Multibridle.
Bent u op zoek naar een onbeleerd paard waarmee u samen kunt groeien en hem de nodige voorwaarden kunt bieden, dan bent u wellicht net de speld in de hooiberg die wij zoeken. Ik stuur u graag meer foto's en video's via WhatsApp en ben beschikbaar om verdere vragen te beantwoorden.
tTranslated
Pedigree
Riccio
Riccione
Deine Maid
EM
Flag DE

Elisabeth Maria

mood No ratings yet

36355 Grebenhain, Germany

Seller since 5/8/2023
speed27 users are already watching this item!
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 197980
update
Published: 5/8/2023
people 27 users are watching this item
remove_red_eye 2294
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: