#superstar #psghorse

85395 Bayern - Attenkirchen, Germany
remove_red_eye 0480
people 2
65.000,00 *
Gender Stallion
Breed

Pura Raza Española (PRE)

Show 121 ads from 700,00 €
chevron_right
Age (years) 11
Height (cm) 164
Type Warmblood
Color Gray
Other charactics
  • Licensed
  • X-rays available
  • Lunged
  • incl. horse passport
  • Halter broken
  • No eczema
  • Stands for the farrier
  • Loads well
Puskas de Susaeta...

...is onze absolute superster op stal! Hij is een uitmuntende en zeer getalenteerde dressuurcrack op St.-Georg niveau (PSG niveau). Vanaf het eerste moment maakt hij indruk met zijn aanwezigheid, zijn eersteklas exterieur met een uitstekende bovenlijn en enorme schoudervrijheid. Hij maakt ook indruk met zijn bijzondere gelaagde karakter. Puskas wil graag nummer 1 zijn en wil onverdeelde aandacht - hij is nog op zoek naar zijn baasje.

Deze gekeurde Pura Raza Española hengst is uitstekend te rijden, met een gecontroleerde GO, uitstekende impuls en draf met een uitgesproken verende fase die het hart van elke dressuurruiter sneller doet kloppen. Hij beheerst de piaffe en passage tot in de perfectie, evenals alle zijgangen in alle gangen, galoppirouettes en seriewisselingen. Hij toont ook een uitstekende Spaanse pas, natuurlijke passage aan de longeerlijn en is goed getraind in vrij werk. Hij is ook getraind op de garrocha en eenhandig gereden, wat hij erg leuk vindt.

Het lijdt geen twijfel dat hij een uitzonderlijk talent is die met zijn trots en prachtige uitstraling nergens anders te vinden is!

Puskas komt uit de allerbeste lijnen (Yeguada Susaeta, Benitez, Bohorquez). Als evenbeeld van zijn wereldberoemde vader, de elitehengst "Impaciente II", laat onze dressuurcrack niets te wensen over.

Het spreekt voor zich dat hij ontwormd en gevaccineerd is, een osteopathische check-up heeft gehad en regelmatig naar de hoefsmid is geweest (momenteel voorgeschoeid). Hij is goedgekeurd voor export naar Amerika en heeft alle benodigde testen.

Als je een paard hebt dat je wilt verkopen, neem dan contact met ons op. Wij zullen je paard voor je kopen, inruilen of op de markt brengen tot aan de definitieve verkoop. Meer informatie op www.wow-pferd.de
tTranslated
Pedigree
Impaciente II
Talisman IV
Fumana
Eventa
Oficial XXIX
Redonda VI
Profile picture WOW Pferd (WOW Pferd )
Flag DE

WOW Pferd (WOW Pferd )

WOW Pferd

mood Satisfaction: Excellent

85395 Bayern - Attenkirchen, Germany

explore wow-pfe... Show
Seller since 7/5/2021, commercial
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 211252
update
Published: 12/6/2023
Recently online
people 2 users are watching this item
remove_red_eye 0480
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: