#arabianlove #allrounder

85395 Bayern - Attenkirchen, Germany
remove_red_eye 0607
people 4
7.800,00 *
Gender Gelding
Breed

Arabian horse

Show 28 ads from 123,00 €
chevron_right
Age (years) 13
Height (cm) 156
Type Thoroughbred
Color Bay
Other charactics
  • Lunged
  • incl. horse passport
  • Halter broken
  • Reliable for trail riding
  • No eczema
  • Stands for the farrier
  • Loads well
Namens de klant:

A L Zanyar Ibn Shaklan...

...is een uiterst charmante en edele Arabische ruin voor wie we een nieuw thuis zoeken. Hij is door zijn huidige eigenaar rechtstreeks bij de fokker gekocht. Zanyar is zeer goed gemanierd, nuchter en vooral makkelijk te rijden. Hij is een absoluut betrouwbaar paard onder een zelfverzekerde ruiter. Het fokdoel met de focus op rijpaardpunten en een goed karakter is hier 100% vervuld.

Hij presenteert zich ook met een bijna perfect exterieur, zoals een correct aangezette hals met een geweldige bovenlijn, sterke en optimaal gehoekte schouders, vierkant, atletisch en met een slanke romp.

Zanyar beheerst alle terreinactiviteiten vol vertrouwen alleen met zijn eigenaar, maar geniet ook van het gezelschap van paarden en mensen tijdens het wandelen, rijden of verzorgen. Hij toont sterke zenuwen en het vermogen om heel goed naar zijn mens te luisteren in de wei en op de weg. Zoals typerend is voor het ras, leert hij snel, pikt hij nieuwe dingen meteen op en is hij er erg op gebrand om het in één keer goed te doen. Hij doet erg zijn best en wil het altijd naar zijn zin hebben.

We zijn op zoek naar een ervaren, zelfverzekerde eigenaar voor deze uitstekende ruin, bij voorkeur met Arabische ervaring en genoeg tijd om intensief voor hem te zorgen en hem bezig te houden. Hij is onbeleerd en zou ook ideaal zijn voor bijvoorbeeld dagritten, want hij heeft een enorm vermogen en laat een hoog prestatieniveau zien. Hij wordt bij voorkeur geplaatst op een plek met Arabisch gezelschap. Hij wordt momenteel robuust gehouden en staat in een gemengde open stalkudde, met een box 's nachts. Hij is vertrouwd met zowel kleine kuddes als grote gemengde kuddes.

Voor ons is hij een gouden schat die zijn gelijke niet kent!

Zanyar heeft volledige VZAP papieren met verschillende elite vaders in zijn stamboom. Bijzonder is de elitehengst Kubinec, die meer dan twee decennia lang topscores heeft behaald als wereldkampioen.

Uiteraard werd hij regelmatig ontwormd, gevaccineerd, osteopatisch gecontroleerd en bezocht hij de hoefsmid (blootsvoets) en tandarts.

Als je een paard hebt dat je wilt verkopen, neem dan contact met ons op. Wij zullen je paard voor je kopen, inruilen of op de markt brengen tot aan de definitieve verkoop. Meer informatie op www.wow-pferd.de
tTranslated
Pedigree
Shaklan IBN Bengali
FS Bengali
L.M. Sadunga
Kubinec
OM El Sanadiva
El Perfecto
Spruce Tamin
A L Zabijah
Damir El Shaklan
Zarba
El Shaklan
Dalia V
Malik
Zbroja
Profile picture WOW Pferd (WOW Pferd )
Flag DE

WOW Pferd (WOW Pferd )

WOW Pferd

mood Satisfaction: Excellent

85395 Bayern - Attenkirchen, Germany

explore wow-pfe... Show
Seller since 7/5/2021, commercial
speed4 users are already watching this item!
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 212181
update
Published: 5/1/2024
Recently online
people 4 users are watching this item
remove_red_eye 0607
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: