Zachte, vrolijke merrie 5 jaar oud

translated
81100 Mytilini, Greece
remove_red_eye 0478
people 7
651,59 *OBO
$700.00
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Mare
Breed

Thoroughbred

Show 24 ads from 651,59 €
chevron_right
Age (years) 5
Height (cm) 160
Type Thoroughbred
Color Bay
Other charactics
  • Reliable for trail riding
  • Suitable for children
  • No eczema
  • Companion
  • Barefoot
  • Broken-in
  • Halter broken
  • Loads well
Zachte, vrolijke merrie 5 jaar oud - Een paar maanden geleden hebben we deze mooie zachtaardige volbloedmerrie geadopteerd toen ze in slechte conditie was. Ze wil maar niet makkelijk aankomen en spieren nemen, dus vergeef ons de magerheid van deze schoonheid, maar ze is gestaag verbeterd en zal dat blijven doen.

Ze heeft speciale liefde, zorg en training nodig, wat moeilijk is voor ons op het eiland en daarom zoek ik een goed thuis voor haar.

Ze heeft een prachtig karakter: zelfverzekerd, moedig, bedachtzaam, een gedachtenlezer, gemakkelijk te rijden, gewoon mooi over alles. Ze is absoluut geweldig met andere paarden, maakt heel gemakkelijk vrienden, geen drama.

Ze heeft nooit aan wedstrijden meegedaan, maar ook nooit een goede training gehad.
Je kunt haar rijden en haar absoluut vertrouwen.
Ze is erg gevoelig en slim, en heeft prachtige bewegingen.
We hebben haar meegenomen op trails en rijden western pleasure.
Ze houdt erg van springen. (Ik heb niet met haar gesprongen, maar ik zie haar genieten en sprongen zoeken) Ik kan me haar heel goed in cross country voorstellen!

Je kunt deze merrie letterlijk in elke situatie vertrouwen, ze zal niet bang worden en wegrennen. (Ik had grote honden die achter een hoek vandaan sprongen en me aanvielen en ze maakte gewoon een klein sprongetje opzij, (dank je wel!)). Over het algemeen heb ik nog niets gevonden waar deze jonge merrie bang voor is. Ze gaat alleen of in gezelschap op stap. Je kunt makkelijk galopperen 🏇 zonder drama.

Ze is heel slim, gevoelig en leert snel. Ik heb veel dingen met haar gedaan voor de eerste keer zoals loungen, grondwerk, kleine sprongetjes en poeltjes, scheren, vliegenspray, rijden met stemcommando's etc - ze pikt het super snel op.

Ze is een echt rustig anker. Ze kwam bij ons in de kudde, was super vriendelijk en respectvol en werd gewoon op magische wijze de leider door sterk en betrouwbaar te zijn zonder dat ze het ooit geprobeerd had.

Ik kan me deze merrie perfect voorstellen voor iemand die zich niet altijd even zelfverzekerd voelt en misschien snel bang of gestresst wordt van hete paarden of gewoon een jonge ruiter. deze jonge meid zal je veilig genoeg laten voelen om te groeien. of nog beter samen te groeien... Je kunt ook veel plezier met haar hebben als je haar wakker maakt en mentaal zegt: hoi, ik wil iets van je. Het is alsof ze naar een mentaal ander niveau gaat en je voelt de energie onder je, en ze is klaar om meteen te gaan rennen.

Normaal gesproken wil ik haar houden, ik wil haar helemaal niet verkopen maar door persoonlijke redenen heb ik geen tijd meer om voor meer dan 1 paard te zorgen, daarom probeer ik de 3 terug te brengen naar 1... 🥹

Dus ze zal naar een beter passende plek gaan en de meeste liefde krijgen die ze verdient.

We wonen in Griekenland, maar aangezien ik in de eerste plaats een thuis wil voor de gevoelige merrie, waar iemand echt een paard als partner wil, is ze goedkoop (voor dezelfde prijs als ik haar te koop heb staan op het eiland hier in Griekenland) te geven. Je zou zelf voor het transport en al het andere moeten zorgen. Het transport zou zo'n 3000 euro kosten bij een bemiddelingsbureau, of je haalt haar gewoon zelf op.

Ik denk dat een bezoek of transport etc. goed te combineren is met een korte vakantie op ons mooie eiland. Zelfs als je hier komt en er uiteindelijk van afziet (kan ik me niet voorstellen) maar dan nog zijn er genoeg andere paarden op het eiland te koop 😅

Ik ken haar heel goed, laten we praten, ik weet nooit wat ik over paarden moet schrijven, ze hebben zoveel te bieden. Hoe dan ook, als je geïnteresseerd bent in een mooie, gezonde, jonge volbloed, die wat training en werk nodig heeft, maar geen gek gedrag vertoont zoals die van de renbaan, dan zou ze perfect voor je moeten zijn.

Hoe dan ook, als je geïnteresseerd bent, schrijf me dan op instagram: @stellaronya en ik kan haar vertellen of je een goede match zou kunnen zijn.
tTranslated
A
Flag GR

Anna

sentiment_neutral Satisfaction: OK

81100 Mytilini, Greece

Seller since 10/4/2022
speed7 users are already watching this item!
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 201485
update
Published: 7/10/2023
people 7 users are watching this item
remove_red_eye 0478
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: