Voor het welzijn van onze dieren

translated
Ebbs 6341, Austria
remove_red_eye 0229
POA - Price on Application*
Model

Passion Barock Hanfschrot Buckets, Feeders & Waterers

Condition New
Your rating
Voor het welzijn van onze dieren - Hennepproducten hebben diverse gezondheidsvoordelen, waaronder een rijke voedingssamenstelling, met onder meer veel eiwitten, vezels en onverzadigde vetzuren. Daarnaast wordt aangenomen dat hennepproducten ook ontstekingen kunnen verminderen en het cardiovasculaire systeem kunnen ondersteunen.

Onze hennepproducten komen uit Oostenrijk en zijn gemaakt van biologisch geteelde hennep, wat betekent dat ze vrij zijn van pesticiden en andere schadelijke chemicaliën. Het gebruik van regionaal geteelde hennepproducten steunt ook de Oostenrijkse landbouw en helpt de ecologische voetafdruk te verkleinen door de transportafstanden te minimaliseren.

In termen van regionaliteit zijn hennepproducten een geweldige manier om de lokale landbouw te steunen en tegelijkertijd uw eigen welzijn en dat van uw dieren te verbeteren. Door lokaal geteelde hennep te gebruiken, bent u verzekerd van hoogwaardige producten die vers en voedzaam zijn.

Kortom, hennepproducten zijn een gezonde en milieuvriendelijke optie voor huisdiereigenaren die het beste voor hun dieren willen. To the seller's offerlaunch
tTranslated
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way

Passion BarockFlag ATMelanie Manzl

Ebbs 6341, Austria

mood Satisfaction: Excellent
open_in_new passion... Show
edit_calendar Seller (commercial) since 2021
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 193422
update
Last update: more than six months ago
remove_red_eye 0229
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: