#speciaal ras #specialcolourgarantie

translated
85395 Bayern - Attenkirchen, Germany
remove_red_eye 0599
people 3
8.900,00 *
Gender Stallion
Breed

Azteca horse

Show 4 ads from 6.500,00 €
chevron_right
Type Warmblood
Color Grullo
Other charactics Green
#speciaal ras #specialcolourgarantie - WOW Armani...

...onze kleine Mr Perfect is een suikerzoete schat die op 02.07.2023 werd geboren en ons meteen betoverde. Vanaf het eerste moment was hij heel aanhankelijk en vol vertrouwen naar mensen toe. Nu verkent hij dag na dag zijn omgeving met levenslust en ontdekkingsdrang, waarbij hij ons vaak aan het lachen maakt. Zijn positieve energie en charisma roepen onmiddellijk gevoelens van geluk op. Iedereen die nog nooit met veulens in contact is geweest, moet deze fascinatie zeker met eigen ogen zien en zich door hem laten betoveren.

Zijn vader is de Cremello American Quarter Horse hengst "White Mobster". De hengst gaf een kleurgarantie met 100% zekerheid voor een speciale kleur, en de nakomelingen kunnen ook drager zijn van het Splash White gen. Welke speciale kleur (Smoky Black of Buckskin/Falbe) definitief zal blijven, wordt de komende maanden bekendgemaakt.

Zijn moeder, de PRE-merrie "Atenta de Mesa" komt uit uitstekende Spaanse bloedlijnen (Yeguada Militar x Martinez Boloix x Torreluna) en heeft volledig ANCCE-papier. Ze is een door en door harmonieus paard dat opvalt door haar werklust en snelle reacties. Haar harmonieuze gangwerk en de krachtige overbrenging die ze met zich meebrengt maken haar ideaal voor werk- en/of verzamellessen.

Dit veulen is dan ook een Azteca in speciale kleur van uitstekende kwaliteit uit Duitse fokkerij - hij ontvangt het "American Azteca Horse Internal ASSOC. " - papier.

Uiteraard staat hij vanaf dag 1 onder veterinaire begeleiding en wordt hij regelmatig ontwormd. Verder fokken (ook als hengst) zou nog mogelijk zijn in de huidige stal evenals betaling in termijnen.

Foto's door Fred B.

Als je een paard hebt dat je wilt verkopen, neem dan contact met ons op. Wij zullen uw paard voor u kopen, inruilen of op de markt brengen tot aan de definitieve verkoop. Meer informatie op www.wow-pferd.de
tTranslated
Pedigree
White Mobster
HB Mobster
Miss Cajun Peppy
Colonels Smoking Gun
Dun its Black Gold
Lil Ruf Peppy
Rajin Cajun Flash
Atenta de Mesa
Urbion de Millan
India MB
Tesoro del Marengo
Apenada
Obcecado
Armonia IV
Profile picture WOW Pferd (WOW Pferd )
Flag DE

WOW Pferd (WOW Pferd )

WOW Pferd

mood Satisfaction: Excellent

85395 Bayern - Attenkirchen, Germany

explore wow-pfe... Show
Seller since 7/5/2021, commercial
speed3 users are already watching this item!
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 201633
update
Published: 1/24/2024
Recently online
people 3 users are watching this item
remove_red_eye 0599
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: