Shire Paard Ruin Butler

translated
6100 Seefeld in Tirol, Austria
remove_red_eye 0266
people 2
Price range
10.000,00
to
15.000,00 *
Gender Gelding
Breed

Shire horse

Show 23 ads from 5.500,00 €
chevron_right
Age (years) 6
Height (cm) 178
Type Draft Horse
Color Gray
Shire Paard Ruin Butler - Bedankt voor uw interesse in onze Shire Horse ruin Butler, geboren in 2017.

Hij is zeer goed opgevoed, mensgericht en knuffelig, en heeft ook een rustig, gelijkmatig karakter. Hij brengt graag tijd door met zijn mensen en is blij met alle aandacht. Hij probeert altijd alles goed te doen en heeft tot nu toe in geen enkele situatie ondeugendheid getoond.

Butler heeft een training in kalmte ondergaan. Door tijdgebrek was zijn training echter bijna 1 jaar geleden, dus we moeten weer bij de basis beginnen.

Butler leeft momenteel in een kudde hengsten en ruinen met andere paarden van alle leeftijden en is tot nu toe absoluut sociaal. Hij is ook vertrouwd met het houden in een box, hoewel we ons ook goed een losse/open stal of een paddockbox voor hem kunnen voorstellen. In ieder geval willen we graag dat Butler een plek vindt met veel contact met nieuwe paardenvrienden.

Butler wordt natuurlijk regelmatig ingeënt en ontwormd. Hij laat ook om de paar weken zijn hoeven bekappen en is altijd erg meewerkend. Hij loopt blootsvoets en doet het daar tot nu toe erg goed op.

Mocht je interesse hebben, dan ben je altijd welkom om kennis met hem te maken, we zijn bereikbaar via Whatsapp voor meer informatie.

Onze dieren worden alleen weggegeven aan de beste handen en een thuis dat geschikt is voor hun leeftijd, dus we vinden het belangrijk om genoeg tijd te nemen voor geïnteresseerden.

Omdat we ook flesveulens opvoeden die elk uur om hun maaltijden vragen (zelfs 's nachts), vragen we om uw begrip als de reactie op aanvragen soms een paar (paar) dagen kan duren.
tTranslated
Pedigree
Freezlund Mister B
Homewood Kate's Bonny Lady
Profile picture Manuel
Flag AT

Manuel

mood No ratings yet

6100 Seefeld in Tirol, Austria

Seller since 7/7/2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 203567
update
Published: 8/13/2023
Recently online
people 2 users are watching this item
remove_red_eye 0266
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: