Rijlaarzen Felix Bühler, Milaan

translated
79114 Freiburg, Germany
remove_red_eye 0062
350,00 *OBO
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Shoe size EU 38
Condition Used - Like New
Date of purchase 2016
Your rating
Rijlaarzen Felix Bühler, Milaan - Dompel jezelf onder in de rijervaring met deze eersteklas rijlaarzen, de perfecte metgezel voor elke rijles. De staat van deze laarzen is gebruikt, maar in opmerkelijk goede staat. Een absolute must-have voor paardrijliefhebbers die op zoek zijn naar kwaliteit en comfort.

Kenmerken:

Premium materiaal: deze laarzen zijn gemaakt van hoogwaardig leer en bieden niet alleen een stijlvolle look, maar ook langdurige prestaties.

Optimaal comfort: De laarzen zijn ergonomisch ontworpen voor maximaal comfort. De zachte binnenvoering zorgt voor een behaaglijk gevoel, zelfs tijdens lange ritten.

Robuust en slijtvast: De laarzen zijn niet alleen stijlvol, maar ook robuust. Ze zijn bestand tegen de eisen van het rijden en kunnen elke uitdaging aan.

Universele stijl: Het tijdloze ontwerp maakt deze laarzen veelzijdig - voor training, wedstrijden of gewoon een ontspannen ritje door de natuur.

Staat:

Deze rijlaarzen zijn met liefde verzorgd en vertonen minimale tekenen van slijtage. Ze zijn praktisch zo goed als nieuw en klaar om een stijlvolle touch toe te voegen aan je paardrijavontuur.

Maat:

De laarzen zijn verkrijgbaar in maat 38 voor een perfecte pasvorm.

Grijp deze kans om deze hoogwaardige rijlaarzen te kopen voor een onverslaanbare prijs. Elke ruiter verdient het beste en deze laarzen bieden precies dat!
tTranslated
PayPal logo accepted.

StellaFlag DE

79114 Freiburg, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 1/14/2024
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 213519
update
Last update: 1/15/2024
remove_red_eye 0062
library_bookslisted in: