Pullman Continental Semi Quarter Western-zadel

translated
64372 Ober-Ramstadt, Germany
remove_red_eye 0210
550,00 *OBO
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Pullmann Western Saddle

Condition Used - Acceptable
Your rating
Pullman Continental Semi Quarter Western-zadel - Ik verkoop een ouder Pullman Continental westernzadel dat jarenlang ongebruikt in mijn kelder heeft gelegen.

Het zadel vertoont duidelijke gebruikssporen op het leer (zie foto's), maar is voor zover ik weet volledig intact (afgezien van de hieronder beschreven gebreken). Het heeft een houten zadelboom (maat semi-quarter). De zadelmaat is ook geschikt voor sterkere ruiters (de exacte zadelmaat weet ik niet). De stijgbeugels zijn bruikbaar, maar het leer van de stijgbeugels is in slechte staat, en op een van de stijgbeugels is het leer al beschadigd (zie foto's). Bij een van de "schuivers" voor de bevestiging van de stijgbeugels ontbreekt een klinknagel (zie foto), maar aangezien hiermee alleen het leer aan het metaal wordt bevestigd, maar de eigenlijke bevestiging via de metalen schuiver gebeurt, is dit slechts een visueel probleem. De runderhuid aan de bovenkant van de hoorn had helaas wat schade. Daarom heb ik een zadelmaker de bovenkant van de hoorn laten bekleden met nieuw leer (zie foto's). De bevestigingsriempjes voor de singel (heten die "tie straps"?) worden niet meegeleverd. De totale lengte van het zadel is ongeveer 69 cm (zie laatste foto's - je kunt zien hoe ik de duimstok heb gebruikt).

Ik heb het zadel zo goed mogelijk beschreven in woord en beeld. Bekijk ook de foto's waar ik geprobeerd heb alles op de foto te zetten. Het zadel kan ook geïnspecteerd worden. Geen koop op proef!

Vanwege de grootte en het gewicht alleen afhalen in Ober-Ramstadt (of Dieburg), maar geen verzending.

Dit is een particuliere verkoop, daarom: Geen ruil, geen retournering, geen garantie!
Als particulier sluit ik elke garantieverplichting volgens BGB uit.
tTranslated
PayPal logo accepted.

Esther BreuningFlag DE

64372 Ober-Ramstadt, Germany

mood Satisfaction: Excellent
edit_calendar Active since 2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 200863
update
Last update: more than six months ago
Recently online
remove_red_eye 0210
library_bookslisted in: