Dressuurzadel, barok zadel Zaldi Lusitanus, KW32, zitmaat 16''.

translated
64372 Ober-Ramstadt, Germany
remove_red_eye 0266
people 2
650,00 *OBO
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Zaldi Dressage Saddle chevron_right Lusitanus

Seat size 16"
Condition Used - Good
Shipping Possible
Your rating
Dressuurzadel, barok zadel Zaldi Lusitanus, KW32, zitmaat 16''. - Met pijn in het hart, te verkopen in goede handen:
Ik verkoop een barok zadel Zaldi Lusitanus, spleetbreedte 32, zitmaat 16 inch. Het was voor mij het absolute droomzadel, maar helaas heb ik nu moeten constateren dat mijn billen uit het zadel gegroeid zijn. :-(
(Als alternatief ruil ik het in voor een zadel van hetzelfde model in zitmaat 17 of 17,5'').

Het zadel is roodbruin met een lichte zit en pommels. Het is goed verzorgd en in goede gebruikte staat. Omdat de stijgbeugels altijd onder de zadelklep zijn bewaard, vertoont de zadelklep nauwelijks gebruikssporen. De singelstriemen zijn intact, maar verkeren in duidelijk gebruikte staat (zie detailfoto's). Het zadel heeft drie kleine vlekken aan de buitenkant (op het zitvlak, aan de rechterkant van de zadelklep en aan de achterkant van de galerij - zie detailfoto's). Met name aan de rechterkant zijn er duidelijke sporen onder de zadelklep van de koperen stijgbeugels die gebruikt zijn (zie detailfoto's). Er zijn ook sporen van de singelstoten op het leer aan beide zijden. Ook is de originele beschermhoes van Zaldi inbegrepen (zie laatste foto).

Ik heb het zadel zo goed mogelijk beschreven in woord en beeld. Bekijk ook de foto's waar ik geprobeerd heb alles op de foto te zetten. Bezichtigen is mogelijk. Geen koop op proef!

Ik geef de voorkeur aan afhalen in Ober-Ramstadt (of Dieburg) zodat de koper het zadel goed kan bekijken en de staat kan controleren voordat hij koopt.

Verzending is in principe mogelijk tegen betaling van portokosten (ik zou eerst moeten kijken of ik hiervoor een geschikte doos heb). Let op: Het item wordt verkocht "zoals het is" (zie foto's). Niet ruilen, niet retourneren, geen garantie! De koper is aansprakelijk voor eventuele transportschade en verlies van de goederen tijdens het transport (BGB § 447 Risico-overgang bij verkoop door levering op een andere plaats dan de plaats van uitvoering).

Betaling via PayPal of bankoverschrijving mogelijk (of contant bij afhalen).

Algemeen: Dit is een particuliere verkoop, daarom: geen ruil, geen teruggave, geen garantie Als particulier sluit ik een garantieverplichting volgens BGB uit. Door te kopen ga je er uitdrukkelijk mee akkoord volledig af te zien van de garantie waarop je wettelijk recht hebt voor gebruikte goederen. Koop alsjeblieft niet als je het niet eens bent met deze regels.
tTranslated
PayPal logo accepted.

Esther BreuningFlag DE

64372 Ober-Ramstadt, Germany

mood Satisfaction: Excellent
edit_calendar Active since 2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 200861
update
Last update: more than six months ago
Recently online
people 2 users are watching this item
remove_red_eye 0266
historyRecently Viewed: