Professionele hooistomer Haytuner ES XL, tot 45 kg hooi

translated
47589 Uedem, Germany
remove_red_eye 0170
3.599,00 *
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Haytuning And More UG Horse Feed & Supplements

Condition New
Professionele hooistomer Haytuner ES XL, tot 45 kg hooi - Hier bieden we onze nieuwe Haytuner van de Haytuningschmiede aan.
Dit is de Haytuner ES (extra sterk). Hij is verkrijgbaar in de maten L en XL. Hier zie je de Haytuner ES XL.

De aluminium profielen maken onze Haytuner nog stabieler en gemakkelijker schoon te maken! Geen kromtrekken van de boxen, geen losse rammelende schroeven, er kan nergens op gekauwd worden, muizen en ratten bijten hun tanden eruit en het ziet er ook nog eens mooi uit.

We bieden een hooisteamer voor maximaal 45 kg hooi. De HAYTUNER ES XL heeft echter een aantal extra en belangrijke functies die hem duidelijk onderscheiden van andere hooisteamers!

Er kan tot 45 kg hooi in. Dit betekent dat je hooi voor 4-6 paarden tegelijk kunt stomen. Dit bespaart je geld en tijd.

Zodat je overal gemakkelijk bij kunt. De bovenbak kan eenvoudig worden geopend. Dit maakt het vullen en verwijderen van hooi kinderspel.

Maar het heeft een groot voordeel ten opzichte van andere hooisteamers:

Hij heeft een automatische temperatuurregeling.

Dit betekent dat hij detecteert wanneer de vereiste temperatuur om schimmels en bacteriën te doden is bereikt, waarna hij nog 20 minuten doorloopt en volautomatisch uitschakelt. Je kunt dus niet vergeten om het apparaat uit te schakelen. Bij andere hooisteamers moet je ervoor zorgen dat de steamer niet leegloopt. Als dit gebeurt, gaat de stomer kapot. Dit is niet het geval met ons apparaat. Hij schakelt automatisch uit. Zo is natuurlijk altijd gegarandeerd dat de vereiste temperaturen worden bereikt. Volledig onafhankelijk van de buitentemperaturen. Deze spelen ook een belangrijke rol bij de looptijd. Bij lagere temperaturen loopt hij iets langer door en bij hogere temperaturen sneller. Dit kun je natuurlijk niet zo goed regelen met een timer.

Bovendien verlaag je de elektriciteitskosten omdat hij alleen zo lang draait als echt nodig is. Omdat je het minstens één keer per dag gebruikt, bespaar je op de lange termijn veel elektriciteitskosten. Je kunt de hooistomer dus aanzetten en je hoeft er niet meer op te letten. Je kunt gaan rijden en andere dingen doen zonder je zorgen te hoeven maken over de stomer. Het is echt een geweldig ding.

Onze Haytuner kan worden bediend met een mobiele telefoon. Je kunt hem starten met je mobiele telefoon, een timer instellen of direct een schema voor de hele week maken. Natuurlijk kan hij ook normaal bediend worden zonder mobiele telefoon.

Het volgende doorslaggevende voordeel zijn de stoompijpen. Natuurlijk is deze volledig gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. De plaatsing van de stoomuitlaten zorgt ervoor dat het hooi overal perfect wordt gestoomd. De stoom komt niet alleen uit het midden, maar ook uit de hoeken. Waar de stoom eigenlijk aan het einde aankomt, komt hij bij onze Haytuner als eerste aan! Op deze manier kan er echt schoon en stofvrij hooi geproduceerd worden.

Ideaal voor paarden met luchtwegaandoeningen zoals COPD of paarden met allergieën!

De stoomunit werkt op inductie en heeft 3500 watt. Je kunt het wattage echter in stappen van 100 verlagen. Dit maakt het mogelijk om alleen te stomen met bijvoorbeeld 2200 watt.

De tank heeft een inhoud van 20 liter water. Er is geen extra wateraansluiting nodig en het apparaat heeft alleen een normaal stopcontact nodig. Het volgende pluspunt is dat je niet meer hoeft te ontkalken. Dit bespaart natuurlijk tijd en geld.


Het materiaal is een voedselveilige EPP thermobox. Hij is zeer robuust en de wanden zijn 4 cm dik. Het deksel is zelfs 6 cm dik. Dit betekent dat stomen zelfs in de winter geen probleem is.
Bovendien zijn er rubberen wielen gemonteerd, waarvan twee met blokkeerrem. Je kunt hem dus gemakkelijk verplaatsen. Dit is natuurlijk praktisch. Zo kun je meerdere paarden bedienen vanuit de hooistomer.

Meer informatie vind je op onze website! To the seller's offerlaunch
tTranslated
PayPal logo accepted.

Haytuning And More UGFlag DESebastian Weßels

47589 Uedem, Germany

mood No ratings yet
open_in_new www.hay... Show
edit_calendar Seller (commercial) since 2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 205785
update
Last update: 12/19/2023
remove_red_eye 0170
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: