Professionele hooistomer Haytuner ES L, tot 25 kg hooi

translated
47589 Uedem, Germany
remove_red_eye 0595
people 1
2.699,00 *
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Haytuning And More UG Hay & Straw

Professionele hooistomer Haytuner ES L, tot 25 kg hooi - Hier bieden we onze nieuwe hooistomer van de Haytuningschmiede aan. We hebben hem een beetje getuned en gereageerd op verzoeken van klanten.
Het resultaat is de Haytuner ES (extra sterk). Hij is verkrijgbaar in de maten L en XL. Hier zie je de Haytuner ES L.

De profielen van geanodiseerd aluminium (voedselveilig) maken onze Haytuner nog stabieler, makkelijker schoon te maken, er kan niet op gekauwd worden, muizen en ratten bijten hun tanden eruit en het ziet er ook nog eens mooi uit.

We bieden een hooituner voor maximaal 25 kg hooi. De HAYTUNER ES L heeft echter een aantal extra functies die hem duidelijk onderscheiden van andere hooischudders!


Er kan tot 25 kg hooi in. Dit betekent dat je hooi voor 2-3 paarden tegelijk kunt stomen. Dit bespaart geld en tijd.


Maar het heeft een groot voordeel ten opzichte van andere hooisteamers:

Hij heeft een automatische temperatuurregeling.

Dit betekent dat hij detecteert wanneer de vereiste temperatuur om schimmels en bacteriën te doden is bereikt, waarna hij nog 20 minuten doorloopt en volautomatisch uitschakelt. Je kunt dus niet vergeten om het apparaat uit te schakelen. Bij andere hooisteamers moet je ervoor zorgen dat de steamer niet leegloopt. Als dit gebeurt, gaat de stomer kapot. Dit is niet het geval met ons apparaat. Hij schakelt automatisch uit. Zo is natuurlijk altijd gegarandeerd dat de vereiste temperaturen worden bereikt. Volledig onafhankelijk van de buitentemperaturen. Deze spelen ook een belangrijke rol bij de looptijd. Bij lagere temperaturen loopt hij iets langer door en bij hogere temperaturen sneller. Dit kun je natuurlijk niet zo goed regelen met een timer.

Bovendien verlaag je de elektriciteitskosten omdat hij alleen zo lang draait als echt nodig is. Omdat je het minstens één keer per dag gebruikt, bespaar je op de lange termijn veel elektriciteitskosten. Je kunt de hooistomer dus aanzetten en je hoeft er niet meer op te letten. Je kunt gaan rijden en andere dingen doen zonder je zorgen te hoeven maken over de stomer. Het is echt een geweldig ding.

Onze Haytuner kan worden bediend met een mobiele telefoon. Je kunt hem starten met je mobiele telefoon, een timer instellen of direct een schema voor de hele week maken.

Het volgende doorslaggevende voordeel is de stoomuitlaat. Natuurlijk is deze volledig gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Dankzij de plaatsing van de stoompijpjes wordt het hooi echt overal perfect gestoomd. De stoom komt niet alleen van onderen, maar ook van de zijkanten. Op deze manier kan er echt schoon en stofvrij hooi geproduceerd worden.

Ideaal dus voor paarden met luchtwegaandoeningen zoals COPD of paarden met allergieën!

De steamer werkt op inductie en heeft 3500 watt zodat hij het water nog sneller aan de kook brengt. In de tank past 16 liter water. Er is geen extra wateraansluiting nodig en hij heeft alleen een normaal stopcontact nodig. Het volgende pluspunt is dat je niet meer hoeft te ontkalken. Dit bespaart natuurlijk ook tijd en geld.


Het materiaal is een voedselveilige EPP thermobox. Hij is zeer robuust en de wanden zijn 4 cm dik. Het deksel is zelfs 6 cm dik. Stomen is dus geen probleem, zelfs niet in de winter.

Bovendien zijn er rubberen wielen gemonteerd, waarvan twee met parkeerrem. Je kunt hem dus gemakkelijk verplaatsen. Dit is natuurlijk praktisch. Zo kun je meerdere paarden bedienen vanuit de hooistomer.


De bediening is echt heel eenvoudig. Je hoeft alleen maar water in de tank te doen, de stekker in het stopcontact te steken en hij draait.

De hooistomer is meteen klaar voor gebruik en alles wordt meegeleverd.

Schoonmaken is ook heel eenvoudig. Je kunt hem gewoon even schoonvegen.

Natuurlijk is verzekerd verzenden mogelijk. Dit gaat via een expediteur.

Betaling kan via Paypal, bankoverschrijving of afhalen. To the seller's offerlaunch
tTranslated
PayPal logo accepted.

Haytuning And More UGFlag DESebastian Weßels

47589 Uedem, Germany

mood No ratings yet
open_in_new www.hay... Show
edit_calendar Active since 2023 ‐ commercial
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 200365
update
Last update: 12/19/2023
people 1 user is watching this item
remove_red_eye 0595
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: