For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Pleeg- of rijpartner voor Lusitano te huur

translated
87452 Altusried, Germany
remove_red_eye 0328
people 1
Price negotiable
Pleeg- of rijpartner voor Lusitano te huur - Ik bied een pleeggezelschap of, als alles past, een rijgezelschap aan voor mijn 13-jarige Lusitano ter ondersteuning.

Mijn Lusitano is getraind onder het zadel, in longeerwerk, grondwerk, handwerk, vrij werk, cirkelwerk en weet hoe hij moet wandelen. Hij beheerst ook kleine sprongetjes aan de longe.

Hij is een ruin, maar weet dat hij lang hengst is geweest (mogelijk een rijpaardhengst) en heeft een sterk karakter. Hij zoekt dus zijn grenzen op (vooral bij mensen die hij niet vertrouwt). Hij heeft een temperament dat typisch is voor het ras, maar kan soms ook lui zijn.
Maar als je hem eenmaal voor je gewonnen hebt, is het een super fijn, gemotiveerd, zeer intelligent en super lief paard dat graag wil werken en leren. In alles is hij heel fijn en gevoelig. Hij wil ook alles goed doen.
Door een spierstofwisselingsstoornis heeft hij echter training nodig die dagafhankelijk, zacht en aangepast is aan zijn conditie.

Opties:
GROOMING: (Ca. 1-3 x per week - Alles mogelijk behalve rijden).
Hij wordt op de grond getraind volgens de principes van academic horsemanship, maar kent ook benaderingen van zowel klassiek Engels als Iberisch/Spaans/Barok rijden. Hij wordt dus op veel verschillende manieren getraind.

Taken zouden zijn:
- Paardenverzorging
- Beweging van het paard (alles behalve rijden - hier afhankelijk van vaardigheid)
- Voederbakken vullen
- Onderhoud van uitrusting

Ik vraag om paardenervaring, bereidheid om te leren, respectvolle eerlijke behandeling en betrouwbaarheid en verantwoordelijkheidsgevoel.

Prijs: 50,00 - 100,00 € (afhankelijk van bekwaamheid en hoe vaak per week)

RIJDEN DEELNAME: (Ca. 2-4 x per week, 2-3 x rijden mogelijk)
Onder het zadel is hij getraind volgens de academische of Iberische/Spaanse/Barokke rijkunst. Hij is heel makkelijk te rijden en reageert op de fijnste hulpen. Lessen zoals zijgangen, pirouettes, cirkels en piaffe zijn al gestart onder de ruiter, hoewel hij nog veel potentieel voor verbetering laat zien. Na overleg is het ook mogelijk om hem alleen verder te trainen, als je over de nodige rijvaardigheden beschikt.
Hij heeft echter een zadelvaste en ervaren ruiter nodig die niet bang is, zoals hij duidelijk laat zien zodra zijn grenzen worden bereikt of in geval van fouten van de ruiter of een verkeerde rijstijl (bijv. stilstaan, achteruitrijden, klimmen, enz.). Daarnaast is hij temperamentvol zoals typisch is voor het ras.

Taken zouden zijn:
- Paardenverzorging
- Beweging van het paard inclusief rijden
- Voederbakken vullen
- Onderhoud van uitrusting

Vereisten:
- niet zwaarder dan max. 80 kg
- Paardenervaring incl. meerdere jaren rijervaring
- Ervaring met ofwel hengsten, Iberische paarden (Lusitano/PSL, PRE, Andalusiër, Cruzado, etc.) en/of meer temperamentvolle of moeilijke paarden onder het zadel
- Ervaring met academische rijkunst, barok/ Iberische rijkunst of de bereidheid om samen met mij de beginselen hiervan te leren.
- Ik eis ook een bereidheid om te leren, respectvolle en eerlijke behandeling evenals absolute betrouwbaarheid en verantwoordelijkheidsgevoel.

Prijs: 150,00 - 250,00 € (afhankelijk van hoe vaak per week/rijden en welke ambities worden nagestreefd)


Diverse trainingsfaciliteiten en uitrusting zijn beschikbaar. Er is geen stalwerk.

Graag alleen vanaf 18 jaar!

Er is een vergoeding van € 50,00 voor een proefrit, die in rekening wordt gebracht als een paardrijpartnerschap wordt overeengekomen.

Meer informatie op aanvraag of schrijf ons als je geïnteresseerd bent. We kunnen veel dingen privé bespreken.
tTranslated
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way

CNFlag DE

87452 Altusried, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 204373
update
Last update: more than six months ago
people 1 user is watching this item
remove_red_eye 0328
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: