For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Paardrijlessen, dubbele longe, grondwerk, rijlessen

translated
91465 Ergersheim, Germany
remove_red_eye 0015
35,00 *
Paardrijlessen, dubbele longe, grondwerk, rijlessen - Ik ben trainer C - klassiek barok en bied mobiele lessen aan in de omgeving van Neustadt an der Aisch, Ansbach en Fürth, maar ook lessen op mijn eigen paard in een faciliteit die ik ter beschikking heb in Bad Windsheim of Markt Nordheim (helaas zijn er op dit moment geen schoolpaarden beschikbaar).

Mijn aanbod omvat

- Klassiek werk aan de hand en met lange teugels,
- klassieke dressuur volgens de principes van de barokke of Weense school
- Working Equitation (werken op hindernissen).
- Dubbele longe
Ik bied ook gymnastische training op de kaptoom en werk met jonge paarden.
- Training van correctie- en "probleem"-paarden - ik beschik over een ruime faciliteit met talloze mogelijkheden voor de training en verdere opleiding van paarden.
(Rijtijd min. 3 maanden, box met paddock en toegang tot paddock)

Over mij:
Ik ben al sinds mijn vroege jeugd met paarden bezig en heb vanaf mijn 6e les gehad in maneges op het platteland. Op een gegeven moment realiseerde ik me dat ik met de conventionele lessen niets opschoot, omdat ik gewoon niet begreep wat ik moest doen.
Dus zo'n 10 jaar geleden wendde ik me tot de klassieke (barokke) rijstijl en zocht naar manieren om op de RECHTER manier te leren rijden - ik zocht naar lessen (aan het einde) die MIJ tot in detail uitlegden wat ik als ruiter precies moest doen. En ik geef deze kennis vandaag de dag door aan mijn leerlingen. Want "geef hem een parade" of "loop op je tenen naar binnen" zijn GEEN instructies die een ruiter en zijn paard zullen helpen.

Ik voorzie je van op maat gemaakte foto's en stap-voor-stap instructies, achtergrondkennis over bitten, hulpen en de werking van je zit, maar ook informatie over HOE en WAAROM een hulpmiddel of hulpmiddel werkt.

Als ruiters en paardenmensen hebben we de verantwoordelijkheid - ja zelfs de plicht - om met de theorie en de aard van onze partners om te gaan en ze zo te rijden en te bewegen dat ze tot op hoge leeftijd gezond blijven en net zoveel plezier hebben als wij met wat gewoon de mooiste hobby ter wereld is.

Dus als JIJ je paard op de RECHTER manier wilt rijden, dan ben je hier aan het juiste adres.

Referenties:
Ik doe al meer dan acht jaar aan working equitation en volg regelmatig lessen bij instructeurs als Mitja Hinzpeter, Rolf Janzen, Katja Lauer en Manolo Oliva.
Daarnaast train ik al meer dan tien jaar regelmatig bij klassieke trainers als Desmond O'Brien, Claudia Weiser, Ruth Giffels en Richard Hinrichs.
tTranslated
PayPal logo accepted.
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way

Christiane Jenny MüllerFlag DE

91465 Ergersheim, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2022
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 221056
update
Last update: 5/9/2024
Recently online
remove_red_eye 0015
library_bookslisted in: