Mooie opvallende merrie - geschikt voor kinderen en therapie

translated
37586 Dassel, Germany
remove_red_eye 0162
people 2
6.955,00 *
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Mare
Breed

German Riding Pony

Show 36 ads from 500,00 €
chevron_right
Age (years) 7
Height (cm) 145
Type Pony / Small Horse
Color Pinto
Other charactics
  • School horse
  • Stands for the farrier
  • incl. horse passport
  • Reliable for trail riding
  • Suitable for children
  • No eczema
  • Therapeutic use
  • Loads well
Mooie opvallende merrie - geschikt voor kinderen en therapie - Amina

Ras: Duitse tijger pinto
Leeftijd: 7 jaar
Hoogte: 145 cm
Plaats: 07774 Thüringen - Frauenprießnitz

Een blikvanger door en door. Deze merrie maakt niet alleen indruk met haar perfecte bouw en uitstraling, maar ook met haar zelfverzekerde karakter ondanks haar jonge leeftijd. Ben je op zoek naar een familiepony, een therapiepony of iemand die je mee kunt nemen naar wedstrijden? Dan is Amina het juiste paard voor jou.

Ze is de pony van meisjesdromen en biedt de topkans voor iedereen die zich wil onderscheiden. Amina blinkt uit in de omgang met haar ontspannen en sterke kostuum en wordt vooral gekenmerkt door haar voorbeeldige gedrag. Ze doet met vlag en wimpel mee aan alle pret en is heel voorzichtig met de kleintjes. Alleen haar buikje kriebelt en daar houdt ze niet zo van. Bij het werken op de grond concentreert ze zich altijd en wil ze het naar haar zin hebben, waardoor ze heel leergierig is. Hier is een paard voor iedereen en ook een kans om je eerste paard te bezitten.

Amina is makkelijk te rijden, getraind tot A-niveau en heeft beenhulp, schouderbinnenwaarts en korte wendingen al onder de knie. Ze is vooral gewend aan dressuur en kan zonder problemen van teugel tot A-dressuur gaan. Ze kan echter niet tegen oneerlijke behandeling of te veel druk en laat dat ook merken. Ze is ook altijd en overal makkelijk te hanteren en is al vertrouwd met cross-country, zowel alleen als in een groep. Vanzelfsprekend is ze ook verkeers- en terreinveilig.

Amina is makkelijk te rijden, getraind tot A-niveau en heeft beenhulp, schouderbinnenwaarts en korte wendingen al onder de knie. Ze is vooral gewend aan dressuur en kan zonder problemen van teugel tot A-dressuur gaan. De merrie kan niet tegen oneerlijke behandeling of te veel druk op de hulpen en laat dit ook zien. Als jij of je kind zacht in de hand kan zijn of een gerichte beenhulp kan gebruiken, dan is deze merrie een gouden schat. Maar ze is ook geschikt voor therapie, want ze geeft de ruiter een heel veilig gevoel en straalt enorme rust uit. Ze is ook overal en altijd makkelijk mee om te gaan en kent het terrein al zowel alleen als in een groep. Vanzelfsprekend is ze ook verkeers- en crosscountryveilig.

De merrie staat momenteel los op stal in een gemengde kudde en staat hier midden in de wei. Vanzelfsprekend is de merrie ook dol op smeden en laden. To the seller's offerlaunch
tTranslated

Pferdevermittlung LeusFlag DE

37586 Dassel, Germany

mood No ratings yet
open_in_new vermitt... Show
edit_calendar Seller (commercial) since 4/16/2024
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 219863
update
Published: 5/8/2024
Recently online
people 2 users are watching this item
remove_red_eye 0162
library_bookslisted in: