Avontuurlijke pony ruin wil de wereld veroveren

translated
90602 Pyrbaum, Germany
remove_red_eye 0118
people 1
3.210,00 *
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Gelding
Breed

German Riding Pony

Show 36 ads from 500,00 €
chevron_right
Age (years) 15
Height (cm) 145
Type Warmblood
Color Chestnut/Sorrel
Avontuurlijke pony ruin wil de wereld veroveren - Verkenners

Leeftijd: 15 jaar
Lengte: 145 cm
Woonplaats: 90602 Pyrbaum

Deze gevoelige en rijtypische pony ruin is op zoek naar een plek bij liefhebbers van trailriding of andere avonturiers. Met een veilige ruiter kan hij met zijn uithoudingsvermogen en plezier uren op de trail doorbrengen en rijdt hij graag de zonsondergang tegemoet.

Scout wil het altijd naar zijn zin hebben en staat graag midden in de dingen in plaats van er alleen maar naast. Hij betovert harten met zijn mensgerichte en gevoelige aard. Hij laat dit echter alleen zien als hij de persoon kent, want bij onbekende mensen is hij een stille toeschouwer en gereserveerd. Als hij van zijn baasje houdt, gaat hij voor hen door dik en dun. Hij is heel volgzaam als het op grondwerk aankomt en doet ook graag mee aan een of twee trails.

De ruin is western gereden voor zijn ontspanning en is minder enthousiast in de bak dan in de wei. Hij heeft een prettige go en houdt van lange draf- en galopsprongen. Hij zoekt iemand die hem voorzichtig de weg wijst, want hij kan ook op een vriendelijke, pony-typische manier vragen of je echt de weg op wilt. Scout is de perfecte keuze voor iedereen die, net als hij, een passie heeft voor cross-country.

Scout is vertrouwd met nachtboxen met dagelijkse toegang tot de wei, maar ook met open stalling in een zuivere ruin of gemengde kudde. Open stalling is echter het meest geschikt voor hem, omdat hij een stofarme omgeving en nat hooi nodig heeft vanwege zijn COB. To the seller's offerlaunch
tTranslated

Pferdevermittlung LeusFlag DE

90602 Pyrbaum, Germany

mood No ratings yet
open_in_new vermitt... Show
edit_calendar Seller (commercial) since 4/16/2024
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 219860
update
Published: 4/19/2024
Recently online
people 1 user is watching this item
remove_red_eye 0118
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: