Königs leren rijlaarzen maat 7

translated
28277 Bremen, Germany
remove_red_eye 0015
100,00 *
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Königs Riding Boots

Condition Used - Like New
Shipping Possible
Your rating
Königs leren rijlaarzen maat 7 - Te koop leren rijlaarzen van Königs, zeer goede staat, weinig gedragen. Maat 7, dus maat 40/41, schachthoogte 54 cm, schachtbreedte 40 cm. Helaas weet ik het model niet meer, prijs was rond de EUR 400,00. De foto's zijn onderdeel van het aanbod, let op. Verkoop zonder spanner.
Verzending verzekerd tegen betaling van de kosten (EUR 6,99) natuurlijk mogelijk. Betaling contant, overschrijving, Paypal/vrienden.
............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ Helaas moet dit: De nieuwe EU-wet bepaalt dat ook particulieren 1 jaar garantie moeten geven en recht op ruilen en retourneren, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. Omdat ik als particulier artikelen verkoop die ik niet meer nodig heb en dus geen handelaar ben, gelden de volgende voorwaarden voor dit aanbod: Het item wordt door mij verkocht "zoals het is". Dit betekent dat je er uitdrukkelijk mee instemt af te zien van de voorwaarden waar je recht op hebt (waar je recht op hebt als je van een commerciële verkoper koopt). Ik ben niet aansprakelijk voor verzending en transport. Helaas zijn deze formaliteiten noodzakelijk vanwege EU-wetgeving en worden ze hier alleen om die reden vermeld.
De verkoop vindt plaats onder uitsluiting van elke aansprakelijkheid voor materiële gebreken."
De aansprakelijkheid voor schade als gevolg van letsel aan gezondheid, lichaam of leven en grove nalatigheid en/of opzettelijke schendingen van mijn verplichtingen als verkoper blijft hierdoor onaangetast.

Ik zou er ook de voorkeur aan geven als we ons de moeite zouden kunnen besparen, maar dat is gewoon niet mogelijk. Bedankt voor uw begrip
tTranslated
PayPal logo accepted.
Verzending verzekerd tegen betaling van de kosten (EUR 6,99) natuurlijk mogelijk
tTranslated
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way
S
Flag DE

Sigrid

28277 Bremen, Germany

New seller
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 220292
update
Last update: 4/25/2024
Recently online
remove_red_eye 0015
historyRecently Viewed: