Jarl is op zoek naar een nieuwe levenspartner

translated
40885 Ratingen, Germany
remove_red_eye 0645
people 2
9.500,00 *OBO
Gender Gelding
Breed

Icelandic horse

Show 58 ads from 650,00 €
chevron_right
Age (years) 15
Height (cm) 142
Color Chestnut/Sorrel
Jarl is op zoek naar een nieuwe levenspartner - Jarl maakt niet alleen indruk met zijn uiterlijk, maar ook met zijn uitmuntende karakter. Met zijn prachtige bles en lange blonde manen is hij een echte blikvanger. Als elegant vierspan toont hij duidelijke gangen, een goede stap en een soepele draf in verschillende tempi. De hoog springende galop getuigt van zijn actieve achterhand. Hoewel hij kan tölt, heeft hij de steun nodig van een ervaren ruiter.

Jarl is mensgericht, beleefd en attent, altijd bereid om zijn ruiter te plezieren. Zijn fijne karakter gaat recht naar het hart. Hij is veelzijdig en toont inzet in vrije dressuur, in het veld, aan de longe of onder het zadel. Hij houdt vooral van dressuurwerk en springen. Hij blijft rustig in een groep of alleen in de wei en is vertrouwd met het werk in de arena en de round pen. Jarl is een gulle en sociale kuddeleider. Hij laat zijn kuddegenoten eten van de voerbak, maar laat zelfverzekerd zijn positie als baas gelden.

We zijn op zoek naar een geschikt thuis voor altijd voor Jarl en een ruiter die Jarl's karakter waardeert. Bel ons voor meer informatie.
tTranslated
M
Flag DE

Melissa

mood No ratings yet

40885 Ratingen, Germany

Seller since 2/15/2024
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 215516
update
Published: 2/29/2024
Recently online
people 2 users are watching this item
remove_red_eye 0645
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: