Charmante vijf gangen ruin zoekt ervaren ruiter

translated
40885 Ratingen, Germany
remove_red_eye 0321
people 2
10.000,00 *OBO
Gender Gelding
Breed

Icelandic horse

Show 60 ads from 650,00 €
chevron_right
Age (years) 15
Height (cm) 143
Charmante vijf gangen ruin zoekt ervaren ruiter - Kjartan, een vijf gangen zwarte ruin uit 2009, maakt indruk met zijn duidelijk gescheiden gangen, positieve houding en vriendelijke karakter. Met een stokmaat van 1,43 meter, een lange dubbele manen en een uitstekende lichaamsbouw is hij een echte blikvanger. Zijn vrolijke en intelligente karakter, gekoppeld aan een grote bereidheid om te leren, maakt Kjartan een ideale partner voor gevorderde ruiters.

Kjartan toont goede rijkwaliteiten en indrukwekkende bewegingen. Al zijn gangen kunnen worden opgeroepen in verschillende snelheden. Hij is vooral leuk om te rijden omdat zijn stap soepel is, draf heeft vermogen en als natuurlijk töltpaard is zijn tölt moeiteloos te rijden. Zijn galop is comfortabel om te zitten, terwijl zijn pas momenteel niet bereden is. Hij weet zich goed te redden in de arena, round pen en cross-country, zowel alleen als in een groep. Onder het zadel kent Kjartan niet alleen basisbewegingen zoals achterwaarts en beenhulp, maar ook meer gevorderde oefeningen zoals croupe in, croupe out en keertwendingen. Hij voert nieuw aangeleerde oefeningen snel uit met duidelijke signalen en vertrouwen.

Naast zijn rijkwaliteiten maakt Kjartan ook indruk met zijn intelligente en mensgerichte karakter. Zijn nieuwsgierigheid en bereidheid om het zijn ruiter naar de zin te maken, maken hem tot een ideale leerpartner. Hij heeft veel plezier met vrijheidsdressuur en beheerst trucjes zoals apporteren. Dankzij zijn sterke zenuwen is hij ook geschikt voor wedstrijden.

Kjartan zoekt een gevoelige ruiter die tijd voor hem heeft en zijn verdere ontwikkeling wil stimuleren. Met Kjartan kun je blijven groeien en nieuwe dingen leren. Hij is klaar voor nieuwe avonturen en kijkt uit naar een partner die zijn kwaliteiten waardeert.
tTranslated
Pedigree
Dromi von Westerburg
Dökvi f. Mosfelli

MelissaFlag DE

40885 Ratingen, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2/15/2024
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 215515
update
Published: 2/29/2024
Recently online
people 2 users are watching this item
remove_red_eye 0321
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: