Dülmener op zoek naar een huis aan de Noord- of Oostzee

translated
26553 Dornum, Germany
remove_red_eye 0273
people 3
2.500,00 *OBO
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Gelding
Breed

Dülmener

Age (years) 17
Height (cm) 144
Type Pony / Small Horse
Color Dun
Other charactics
  • Stands for the farrier
  • Home more important than price
  • Lunged
  • incl. horse passport
  • Reliable for trail riding
  • No eczema
  • Therapeutic use
  • All Rounder
  • Loads well
Dülmener op zoek naar een huis aan de Noord- of Oostzee - Piccolo zoekt zijn nieuwe eigenaar(s) in de buurt van de Noordzee of Oostzee.

Allereerst: dit is geen noodverkoop! Het heeft geen zin dat dealers en maneges contact met ons opnemen. Neem alleen contact met ons op als je serieus geïnteresseerd bent!

Piccolo is een 1.44m Dülmener ruin, geboren 05/2006.

Hij is het perfecte maatje voor vrijetijdsruiters: altijd betrouwbaar, gemotiveerd in het werk, hardwerkend en gewoon een coole sok. Piccolo gaat graag de wei in. Hij is zeer betrouwbaar, zowel alleen als met andere paarden. Hij is tot en met A-dressuur gereden en doet altijd zijn best om het zijn ruiter naar de zin te maken. Hij is gemotiveerd om deel te nemen aan paalwerk, maar verder springen dan cavaletti hoogte is niet zijn sterkste punt. Hij is geweldig aan de longeerlijn (kaptoom zonder hoofdstel) en is erg goed in grondwerk. Hij was altijd netjes bij de hoefsmid, dierenarts en bij het beladen.

Hij staat / stond in ruinengroepen waar hij volledig compatibel is (zelfs met merries in de naburige weide). In een gemengde kudde wordt hij echter koppig.

Helaas heeft Piccolo in zijn oude huis in Beieren paardenastma ontwikkeld (diagnose gesteld in de herfst van 2021). Daarom is hij sinds april 2023 in een revalidatiecentrum aan de Noordzeekust. Hij is daar heel goed hersteld en heeft sinds juni 2023 geen medicatie meer nodig. Ik zou daarom graag willen dat hij een permanent thuis vindt bij liefdevolle mensen in de goede zeelucht. De nieuwe eigenaren moeten zich ervan bewust zijn dat deze geweldige kerel een medisch verleden heeft. Hij heeft stofvrije bodembedekking, hooi en veel frisse lucht nodig.

Zijn hoogwaardige accessoires (Bucas dekens, hoofdstel, slobkousen etc.) zijn ook beschikbaar. Over de prijs valt te onderhandelen.

Als je geïnteresseerd bent in Piccolo, stuur me dan een bericht met informatie over het nieuwe huis waar hij heen zou gaan.
tTranslated
A
Flag DE

Annika

mood No ratings yet

26553 Dornum, Germany

Seller since 3/15/2024
speed3 users are already watching this item!
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 217624
update
Published: 3/22/2024
Recently online
people 3 users are watching this item
remove_red_eye 0273
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: