Arabisch mix merrieveulen

translated
81100 Mytilini, Greece
remove_red_eye 0924
people 18
500,00 *OBO
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Mare
Breed

Part-Arabian

Show 11 ads from 500,00 €
chevron_right
Age (years) 1
Height (cm) 137
Type Mix
Color Rose Gray
Other charactics
  • Broken-in
  • Barefoot
  • Suitable for children
  • Reliable for trail riding
  • Halter broken
Arabisch mix merrieveulen - Arabisch mix merrieveulen jaarling Ronya zoekt thuis
50% Arabisch (25% Volbloed Arabisch, 25% Shagya Arabisch)

Ze is slim, nieuwsgierig, dapper, leert snel, houdt van mensen en taken en zal zeker op een dag het perfecte rijpaard zijn. Ze draagt haar staart bovenop als een Arabier, heeft de mooie gangen, maar is iets sterker en robuuster gebouwd en ook een tikje relaxter met minder drama. Ze is erg mensgericht en je kunt haar zonder problemen alleen uitlaten, zelfs op drukke wegen, ze weet alles van motoren, fietsen, honden, etc. Ze is ook dol op kinderen, vanwege mijn goede temperament. Ze houdt ook erg veel van kinderen door mijn 4 jarige nichtje.

Op instagram @stellaronya kun je veel filmpjes en foto's van haar vinden.

Ze wordt een schimmel en volgens zigeunermaten zou ze ongeveer 150 cm groot moeten zijn.

De vader is een Griekse mix. Mogelijk is ze 4 of 5 gangen, maar dat weet ik niet precies. Ze zeggen dat de veulens tot 100% van het karakter van de merrie overnemen, en dat zie je duidelijk. De merrie is extreem gevoelig, slim, wil graag behagen, leert heel snel, heeft prachtige gangen, draagt haar staart elegant op de top, heeft een onvermoeibaar uithoudingsvermogen, maar ze is ongewoon kalm en beheerst in alle situaties. Ze schrikt nergens van en stopt meestal eerst in plaats van weg te rennen wanneer een situatie voor haar onaangenaam is. Een kwaliteit die ik erg in haar waardeer... Aangezien we Ronya al sinds haar veulen vaak mee de wei in nemen, heeft ze veel kalmte van haar moeder geleerd. Helaas heb ik geen tijd voor een veulen, ik heb de merrie drachtig gekocht en wist dat ik het veulen niet zou kunnen houden.

Over het algemeen heeft ze het hele veulen ABC doorlopen, behalve de trailer, die hebben we niet.
Ze is zo nieuwsgierig en jaloers als mama wordt verzorgd en gezadeld dat ik haar zelfs half heb leren zadelen en snaaien. Ze is opgegroeid met veel liefde en aandacht van veel mensen, dus ze heeft absoluut vertrouwen in ons tweebenige volk, ook al heeft ze een sterke persoonlijkheid. Ik denk dat het inrijden heel gemakkelijk zal zijn en dat ze een geweldig rijpaard zal worden. Ik denk aan cross-country en veelzijdig, misschien springen, western, zoiets kan ik me voorstellen. Maar natuurlijk staat alles open.

We wonen in Griekenland, maar aangezien ik vooral een thuis wil voor de gevoelige merrie, waar iemand echt een paard als partner wil, kan ze goedkoop weggegeven worden (voor dezelfde prijs als ik haar hier in Griekenland op het eiland te koop heb staan). Je zou moeten zorgen voor het transport en al het andere.... Het transport zou ongeveer 3000 euro kosten bij een agentschap, of je kunt haar gewoon zelf ophalen.

Ik denk dat een bezichtiging of vervoer etc. goed te combineren is met een korte vakantie op ons mooie eiland. Zelfs als je hier komt en uiteindelijk tegen haar besluit (kan ik me niet voorstellen) maar ook dan zijn er genoeg andere paarden te koop op het eiland.

Op instagram @stellaronya zijn veel filmpjes en foto's van haar te vinden
tTranslated
A
Flag GR

Anna

sentiment_neutral Satisfaction: OK

81100 Mytilini, Greece

Seller since 10/4/2022
speed18 users are already watching this item!
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 188598
update
Published: 10/8/2023
people 18 users are watching this item
remove_red_eye 0924
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: