Veiligheidsvest Swing Maat M Volwassene

translated
22885 Barsbüttel, Germany
remove_red_eye 0389
people 5
Sold
This item has already been sold.
Model

Swing Safety Vests & Back Protectors

Condition Used - Like New
Date of purchase 2021
Your rating
Veiligheidsvest Swing Maat M Volwassene - De SWING rugbeschermers bieden optimaal draagcomfort met maximale veiligheid voor de wervelkolom en het stuitbeen. Dankzij het gebruik van hoogtechnologische materialen bieden de moderne rugbeschermers een maximale bewegingsvrijheid en een betrouwbare bescherming van het lichaam zonder het rijplezier in het gedrang te brengen.

De wervelkolom is het centrale element van onze beweging en moet dus afdoende worden beschermd, vooral bij risicovolle activiteiten. Het dragen van een rugbeschermer kan ernstiger letsel aan de wervelkolom of het stuitje bij een val voorkomen. De rugbeschermers van SWING worden beschouwd als CE-goedgekeurde rugbeschermers (volgens de motornorm EN 1621-2:2014). Voor het rijden in eventing- en crosscountrywedstrijden is volgens de LPO een vest volgens EN 13158-2000 of EN 13158-2009 vereist.

Mijn dochter heeft het vest gedragen voor springtraining of voor buitenritten en heeft het altijd als zeer comfortabel ervaren omdat het niet zo knellend is.
Het gilet is in perfecte gebruikte staat zonder beschadigingen. Het is altijd met grote zorg behandeld. Het is ook vrij van vallen.

Verzending is mogelijk als u de verzendkosten betaalt.
Paypal is beschikbaar.
Stuur een e-mail als u vragen hebt.
tTranslated
PayPal logo accepted.
DB
Flag DE

Daniela Böcke

mood No ratings yet

22885 Barsbüttel, Germany

Seller since 4/14/2021
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 180086
update
Last update: 3/29/2024
Recently online
people 5 users are watching this item
remove_red_eye 0389