Stage in de paardensector, Erlangen-Höchsatdt

translated
91350 Gremsdorf, Germany
remove_red_eye 0113
people 2
Free
Stage in de paardensector, Erlangen-Höchsatdt - Welkom bij Strong Together Horsetraining!

Wij zijn een manege met vier eigen schoolpaarden en talrijke mobiele aanbiedingen waarmee we klanten in de hele regio Erlangen-Höchstadt verzorgen.
Wij bieden een stage aan die per direct begint! Zeer flexibel en aangepast aan jouw wensen, van 5 dagen tot meerdere weken/maanden!

Wat bieden wij?
- Inzicht in het werk van een paardrijinstructeur en paardentrainer: je kunt de werking van de manege meemaken, zelf proberen les te geven als je de weg al weet, ons begeleiden naar onze externe trainingspaarden en ons ondersteunen bij het trainen van onze paarden.
- Professionele training op alle gebieden van paardensport, paardenmanagement, houderij, voeding, training, enz...: dankzij onze professionele training kunnen we je deskundig advies en bijscholing geven.
- Werken met onze paarden als aanvulling op je werk in ons bedrijf: als je ons ijverig ondersteunt met de dagelijkse taken in ons bedrijf, kun je natuurlijk ook uitgebreid met de paarden werken en begeleiding en instructie van ons krijgen, zodat je zoveel mogelijk nieuwe kennis en vaardigheden meekrijgt!
- Als je geïnteresseerd bent, kun je ook inzicht krijgen in het management van het bedrijf: als je geïnteresseerd bent, kun je ons ook ondersteunen bij het plannen van paardrijlessen, het organiseren van de financiën, het inkopen van materiaal en voer of de boekhouding en nieuwe dingen leren.

Wat je meebrengt:

we zijn op zoek naar iemand die geïnteresseerd is in bijscholing of in de hippische sector: wil je nieuwe inhoud en vaardigheden leren? Ben je gemotiveerd om je bezig te houden met onderwerpen die met paarden te maken hebben en wil je ons vergezellen in ons dagelijks werk? Neem dan contact met ons op! :)
Je moet minstens 14 jaar oud zijn, want het werk bij ons kan fysiek zwaar zijn, vereist een zeker begrip van dierengedrag, omgaan met klanten, organisatorische vaardigheden en een goede dosis motivatie.

Meer informatie op onze homepage:
https://strongtogetherhorsetraining.weebly.com/paktikumstelle-frei.html
tTranslated
SJ
Flag DE

Strong Together Horsetraining UG, Verena + Janina

mood No ratings yet

91350 Gremsdorf, Germany

Seller since 1/8/2024
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 213219
update
Last update: 1/9/2024
people 2 users are watching this item
remove_red_eye 0113
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: