Springzadel

translated
21079 Hamburg, Germany
remove_red_eye 0135
people 1
2.000,00 *OBO
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Massimo Jumping Saddle chevron_right Springen II

Seat size 17"
Condition Used - Like New
Date of purchase 2018
Shipping Possible
Your rating
Springzadel - Hallo allemaal,

Ik verkoop mijn absoluut nieuwe springzadel van Massimo, model Jumping II met wedgepanelen. Het zadel heeft een 17 mm zit, helaas ben ik niet zeker over de breedte van de slokdarm. Maar ik kan het natuurlijk op verzoek opmeten.

Het zadel is nieuw gekocht in mei 2018 en is sindsdien niet meer dan 20 keer gebruikt. Het is altijd droog opgeslagen geweest.

Zoals je op de foto's kunt zien vertoont het zadel vrijwel geen gebruikssporen, met uitzondering van de singelstoten en onder de zadelkleppen.

Vorig jaar juli is het zadel opnieuw gecontroleerd door een zadelmaker en lichtjes opnieuw opgevuld, omdat de oorspronkelijke wol nog niet goed was ingetrokken. De paneelvulling is zacht en zonder verharding.

Het zadel wordt verkocht inclusief de stijgbeugels (die net zijn voorzien van gloednieuwe inzetstukken), de beugelbeschermers, de stijgbeugelriemen (Kieffer), een witte 130 cm singel (foto volgt) en twee eventing zadeldekjes (die goed onder het zadel passen) in koningsblauw met beige bies (gebruikt) en donkerblauw (nieuw), elk met kleine strass-steentjes (foto volgt). Het originele zadeldekje van Massimo zit er natuurlijk ook bij.

Ik stuur het zadel niet op om te testen. We kunnen elkaar echter ontmoeten voor een pasbeurt binnen een straal van ca. 30 km rond 21079 Hamburg.

Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld in mijn advertentie, verkoop ik alleen tweedehands goederen uit mijn privécollectie. Ik streef geen commerciële doeleinden na met mijn advertenties, dus er is geen factuur voor aankopen. Aangezien particuliere verkopers volgens de nieuwe EU-wetgeving ook een jaar garantie moeten geven als ze dit niet uitsluiten, verklaar ik hierbij uitdrukkelijk dat ik geen garantie accepteer voor mijn particulier verkochte artikelen en geen retourzendingen toesta. Zodra je een bod uitbrengt of een intentieverklaring tot aankoop bevestigt, verklaar je uitdrukkelijk dat je afziet van de garantie of waarborg waarop je wettelijk recht hebt volgens de nieuwe EU-wetgeving voor gebruikte goederen.

Als je vragen hebt of meer foto's nodig hebt, kun je me schrijven.

LG Vanessa
tTranslated
PayPal logo accepted.
Het zadel kan ook worden verzonden als de verzendkosten zijn gedekt. DHL / Hermes is echter slechts aansprakelijk voor € 500,00 zonder aanvullende verzekering.
tTranslated
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way
V
Flag DE

Vanessa

mood Satisfaction: Excellent

21079 Hamburg, Germany

Seller since 6/12/2020
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 209417
update
Last update: more than six months ago
people 1 user is watching this item
remove_red_eye 0135
historyRecently Viewed: