Shire Paard veulen Einstein

translated
6100 Seefeld in Tirol, Austria
remove_red_eye 0225
8.000,00 *OBO
Gender Stallion
Breed

Shire horse

Show 23 ads from 5.500,00 €
chevron_right
Age (years) 1
Height (cm) 180
Type Draft Horse
Color Bay
Shire Paard veulen Einstein - Bedankt voor uw interesse in onze Shire Horse hengst Einstein.

Al bij zijn geboorte bleek Einstein een heel slim kereltje te zijn, vandaar zijn naam. Hij vindt alles wat nieuw is spannend en moet absoluut door hem onderzocht worden.

We zijn van plan om Einstein als ruin te verkopen, maar als er interesse is, zou hij ook als hengst verkocht kunnen worden - maar alleen in ervaren handen en onder adequate omstandigheden.

Hij is geboren in maart 2022 en is klaar om naar een nieuw thuis met paardengezelschap te gaan.


Einstein is opgegroeid in een kudde en brengt elke dag veel tijd door met zijn speelkameraadjes. Einstein is extreem mensgericht en lief in de omgang, houdt van lange knuffels en is altijd nieuwsgierig en speels.

Einstein leeft momenteel in een ruin/hengstenkudde van verschillende leeftijden in een open stal.

Na dagelijks contact met mensen in positieve zin te hebben ervaren, is hij een jong paard dat elk contact met veel vertrouwen tegemoet treedt, ongeacht of het om mensen of dieren gaat. Honden, katten, varkens, stieren, geiten, vogels, tot nu toe vindt hij alles en iedereen leuk. Hij is ook vertrouwd met grote landbouwmachines en auto's.

In de groep kan hij het tot nu toe met elk speelkameraadje goed vinden, hij toont zich goed gesocialiseerd en past zonder problemen in de groep.

Einstein is meestal braaf bij de hoefsmid (soms is hij meer, soms minder enthousiast) en de dierenarts (altijd zonder problemen), hij laat zich goed leiden en rijdt ook zonder problemen in de trailer.

Natuurlijk heeft hij alle noodzakelijke vaccinaties gehad en wordt hij regelmatig ontwormd.

Als je op zoek bent naar een Shire Horse met een zachtaardig en mensgericht karakter, die je liefdevol wilt begeleiden in zijn leven als partner aan zijn zijde, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
tTranslated

ManuelFlag AT

6100 Seefeld in Tirol, Austria

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 202210
update
Published: 7/24/2023
Recently online
remove_red_eye 0225
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: