Shire paard merrieveulen Ylvi

translated
6100 Seefeld in Tirol, Austria
remove_red_eye 0277
people 1
Price range
5.000,00
to
10.000,00 *
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Mare
Breed

Shire horse

Show 23 ads from 5.500,00 €
chevron_right
Age (years) 1
Height (cm) 175
Type Draft Horse
Color Gray
Shire paard merrieveulen Ylvi - Bedankt voor uw interesse in ons Shire Horse merrieveulen Ylvi.

Ylvi is geboren in de zomer van 2023 en is vooral fascinerend door haar extreem lieve karakter. Ylvi is nu al altijd vriendelijk en wil graag geaaid worden.
Ze brengt het grootste deel van de dag samen met haar veulenvriendjes door in de paddock, 's nachts mag ze bijkomen van de indrukken van de dag en van het samen spelen met mama in zijn grote XXL box.

Ze leert spelenderwijs en met veel geduld en liefde het veulen ABC en is natuurlijk voorzien van alle benodigdheden die een veulen nodig heeft voor een goede start in het leven voor de bevalling. Al op dag 1 beginnen we spelenderwijs met het veulen-ABC om de nieuwkomer op een positieve manier vertrouwd te maken met de "menselijke soort". Tegelijkertijd is contact met leeftijdsgenootjes en spelenderwijs nieuwe dingen leren voor ons belangrijk voor een goede socialisatie op de lange termijn.


Vanaf begin volgend jaar kan Ylvi verhuizen naar een nieuw thuis, op voorwaarde dat ze een bij haar soort passend "veulen"-huis heeft met speelkameraadjes en lieve mensen die bereid zijn haar te begeleiden op haar weg naar het worden van een reus.

Beide ouders van Ylvi zijn ook welkom om haar te komen ontmoeten.

Onze dieren worden alleen weggegeven in de beste handen en naar een thuis dat geschikt is voor hun leeftijd, dus het is belangrijk voor ons om genoeg tijd te nemen voor geïnteresseerden. Omdat we ook flesveulens opvoeden die elk uur om hun maaltijden vragen (ook 's nachts), vragen we uw begrip als de reactie op aanvragen soms een paar (paar) dagen op zich kan laten wachten.

We kijken uit naar uw aanvraag.
tTranslated
Pedigree
Arcon Duke
POULTNEY MOONLIGHT

ManuelFlag AT

6100 Seefeld in Tirol, Austria

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 207335
update
Published: 10/8/2023
Recently online
people 1 user is watching this item
remove_red_eye 0277
library_bookslisted in: