Schattig Paint Paard Veulen Merrie

translated
38855 Wernigerode, Germany
remove_red_eye 0505
people 4
7.500,00 *
Schattig Paint Paard Veulen Merrie - Hoi, ik ben Aponi ( Indiaas = vlinder). Ik ben geboren in april 2023 en ben een hele lieve, gevoelige merrie. Ik hou van
Ik communiceer graag op een subtiele manier en ben bijzonder aanhankelijk.

Mijn vader is de dubbel geregistreerde "Black Starbuck" en mijn moeder is een Magic On Ice dochter genaamd "Magic Snoflower". Ik ben een Smokey Black Tovero-veulen met twee helderblauwe ogen, een paardenpaspoort en APHA-papieren, die ik meeneem als ik in december ga verhuizen. Mijn karakter is heel gevoelig en ruimdenkend.

Op dit moment leef ik op een paddock trail en geniet ik van mijn vrijheid. Ik krijg correct gedrag aangeleerd binnen de kudde en kan echt mijn grenzen testen en me uitleven in de wei. Ik hoop dat mijn toekomstige eigenaar me mijn vrijheid zal blijven geven - ik wil niet alleen in een (losse) stal met een kleine paddock en gerantsoeneerd hooi leven. Dan blijf ik liever bij mijn kudde. Daar zou ik ook kunnen blijven voor de opfok. (maandelijks vanaf 300,-).
Als er echt een verantwoordelijk persoon is die mij niet alleen wil vanwege mijn uiterlijk, maar ook weet wat ik echt nodig heb als paardje, neem dan contact op.

Tot het spenen zal Aponi regelmatig ontwormd worden, naar de hoefsmid gaan en het veulen-ABC leren. We vinden het erg belangrijk dat onze veulens zich goed gedragen en vriendelijk zijn.
Aponi krijgt ook een paardenpaspoort en APHA-papieren.

Als Aponi uw interesse heeft gewekt, schrijf ons dan met uw volledige naam en uw vehouderijplannen voor meer informatie. Gelieve niet te bellen. Onze paarden worden alleen geplaatst in een voor de soort geschikte stal (open stal of actieve stal) en in liefdevolle handen. Wij verkopen niet aan handelaren.
We sturen geen verdere foto's en video's, maar je bent van harte welkom om een kijkje te nemen op onze homepage (www.harzhof-minsleben.de), die altijd actuele foto's bevat.
tTranslated

RainerFlag DE

38855 Wernigerode, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2023
speed4 users are already watching this item!
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 203255
update
Published: 5/10/2024
Recently online
people 4 users are watching this item
remove_red_eye 0505
library_bookslisted in: