Rijdende partner: Spaanse macho zoekt gevoelige ruiter

translated
15562 Rüdersdorf, Germany
remove_red_eye 0911
people 1
Price negotiable
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Rijdende partner: Spaanse macho zoekt gevoelige ruiter - Spaanse macho zoekt gevoelige ruiter
Mijn 10 jaar oude PRE is op zoek naar een rijpartner. Hij is een heel fijn paard dat ongelooflijk snel leert en altijd wil behagen. Maar alleen als zijn mens hem een duidelijke taak geeft en hem grenzen stelt, die hij af en toe graag uittest. Als de mens onduidelijk is, neemt mijn ruin de leiding. Als je hem eenmaal voor je gewonnen hebt, is hij erg leuk en enthousiast over wat hij doet. Hij is absoluut niet geschikt voor beginners, schuchtere en onzekere mensen of voor mensen die geen ervaring hebben met grondwerk!
Als het volgende op u van toepassing is, zou u zijn nieuwe partner kunnen zijn: U bent zich bewust van uw lichaamstaal en kunt die dienovereenkomstig gebruiken, u bent niet angstig, noch op de grond, noch in het zadel en machogedrag laat u niet onder de indruk. Je kunt vertrouwen uitstralen in "enge" situaties, je hebt een goed gevoel voor je lichaam tijdens het rijden, je rijdt niet volgens het motto "achteraan rijden, vooraan tegenhouden" en je hebt 2-3 keer per week.
Ik zou graag iemand vinden die volgens de klassieke principes rijdt en die vertrouwd is met het klassieke werk op de grond.
Mijn paard geniet van opdrachten in de arena, gaat graag crossen en wordt heel graag uitgedaagd en aangemoedigd met spannende opdrachten. U mag gerust op zoek gaan naar een trainer klassieke of academische rijkunst, paardrijkunst of circusles.
Als u geïnteresseerd bent, stuur me dan een bericht. Een kort profiel zou leuk zijn.

Mijn ruin staat momenteel in Neuenhagen, maar verhuist in de lente naar Schöneiche.
tTranslated
BR
Flag DE

Beatrix Rüdiger

mood Satisfaction: Excellent

15562 Rüdersdorf, Germany

Seller since 5/30/2021
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 167332
update
Last update: more than six months ago
Recently online
people 1 user is watching this item
remove_red_eye 0911
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: