For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Rijden delen Zorg delen Medereiziger

translated
3920 Ober Rosenauerwald, Austria
remove_red_eye 0322
60,00 *
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Rijden delen Zorg delen Medereiziger - **Op zoek naar collega-ruiter/pleegpartner voor onze paarden in het district Zwettl/Neder-Oostenrijk**.

Wij zoeken een betrouwbare en verantwoordelijke ruiter voor onze paarden. Als je houdt van grondwerk, vrij werk, natural horsemanship, western of barok rijden, graag ritjes maakt, of met de paarden vanaf de grond wilt werken in onze roundpen van 20m diameter (zonder dak), dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze paarden zijn:

1. Mori, 10 jaar oud, Hispanoaraber merrie: Ze is een absoluut betrouwbaar paard en gaat graag alleen of in een groep op stap. Ze is ook gemotiveerd om in de bak te rijden en houdt van grondwerk. Je zult veel plezier aan haar beleven tijdens het rijden of werken vanaf de grond.

2. Nalcon, 11 jaar oud, PRE ruin: Nalcon is een beetje schichtig onder het zadel en vereist daarom ervaren en rustige ruiters. Hij is echter braaf in de rijbak en zeer gemotiveerd tijdens grondwerk. Hier wil hij altijd alles goed doen. Het is een plezier om tijd met hem door te brengen tijdens het grondwerk. Hij zou het ook leuk vinden om circusles of paalwerk te leren.

3. 23 jaar oude Sir Risueno, PRE ruin: Risueno wordt niet meer gereden, maar hij is gemotiveerd en heel fijn in het grondwerk.

4. Josy, 7 maanden oud, Quater-Haflinger mix merrie: Ons veulen.

De kosten van de grooming of riding share zijn 60€ per maand of als alternatief 4 keer staldienst per maand (bestaande uit het uitmesten, voeren of vullen van de hooinetten, de paarden schoonmaken en de hoeven uitschrapen, de stal vegen, de paddock uitmesten).

We verwachten dat je minstens een keer per week tijd hebt om op een van de paarden te rijden, te wandelen of grondwerk te doen. Vaker is ook welkom.

We kunnen ook flexibele data regelen in het weekend of doordeweeks.

Je moet meerderjarig zijn en rijervaring hebben, want onze paarden zijn niet voor beginners. Mori is een betrouwbaar paard onder het zadel, maar nog steeds geen paard voor beginners.

Het is ook belangrijk dat je mobiel bent, want we wonen wat afgelegen in de buurt van 3920 Groß Gerungs in het Waldviertel.

Houd er rekening mee dat deelname aan toernooien niet mogelijk is. Als je echter geïnteresseerd bent, kunnen we op eigen kosten rijlessen organiseren met een mobiele trainer. We kunnen eventueel de kosten delen als we een tijdstip vinden om elkaar te ontmoeten.

Als je geïnteresseerd bent en aan bovenstaande eisen voldoet, horen we graag van je. De rest bespreken we graag persoonlijk.

We kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Romana en Lukas Seidl
tTranslated
PayPal logo accepted.

RSeidlFlag AT

3920 Ober Rosenauerwald, Austria

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2020
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 204769
update
Last update: more than six months ago
remove_red_eye 0322
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: