Reizen met zadel Stübben Scout

translated
47228 Duisburg, Germany
remove_red_eye 0080
people 2
750,00 *OBO
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Stübben Scout
Show 3 ads from 750,00 €
chevron_right

Seat size 18.5"
Colour  Black
Condition Used - Like New
Shipping Possible
Your rating
Reizen met zadel Stübben Scout - Het zadel heeft een zitting van 18 inch. Erg mooi in zwart en contrasterend cognackleurig leer aan de achterkant.
Het zadel heeft het 4-strut systeem voor een betere pasvorm en veel ringen voor het bevestigen van fietstassen. Ik heb hem zelf tweedehands gekocht, helaas is hij iets te lang. In goede staat omdat het niet veel gebruikt is, slokdarmplaatje kan vervangen worden.
Geen garantie of retourneren, als particuliere verkoop

Dit is wat de fabrikant erover schrijft; De nieuwe Scout A.T.P.R. is speciaal ontwikkeld voor de meerderheid van de rijders die niet gericht zijn op wedstrijdsport. A.T.P.R. staat voor Active Touring and Pleasure Riding. Het zadel moet aan twee criteria voldoen: Het moet de ruiter een uitzonderlijk comfortabele zit bieden en ook een bijzonder paardvriendelijke pasvorm. Aan deze eis wordt voldaan door het nieuwe type cantle-systeem van de Scout, dat de druk op de paardenrug verlicht wanneer de ruiter gaat zitten. Het trachten systeem voorkomt druk op de nieren van het paard. De zitting is ook bijzonder zacht opgevuld. Het zadel is ideaal voor alle soorten vrijetijdsritten, vooral voor lange ritten met bagage. De slagvaste cantle (achterpommel) geeft het zadel zijn onmiskenbare uiterlijk.
tTranslated
Verzend- en verpakkingskosten 19,00 Euro
tTranslated
S
Flag DE

Silke

mood No ratings yet

47228 Duisburg, Germany

Seller since 11/17/2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 210189
update
Last update: 11/17/2023
people 2 users are watching this item
remove_red_eye 0080
historyRecently Viewed: