Quarterhorse, Quarter Horse veulen, Reining, kleur donker vos rabicano

translated
86720 Nördlingen, Germany
remove_red_eye 0369
people 1
9.800,00 *
Quarterhorse, Quarter Horse veulen, Reining, kleur donker vos rabicano - Dit mooie veulen in de droomkleur donker vos-rabicano zoekt een 5⭐huis vanaf oktober.
Sam groeit op in een kudde met andere veulens en zal het veulen ABC en nog veel meer onder de knie hebben tegen de tijd dat hij naar buiten gaat. Hij is 5 panel n/n getest via zijn ouders, krijgt AQHA papieren, een equine paspoort van de DQHA en is Futurity geregistreerd.
Hij maakt indruk met zijn karakter en is zeer mensgericht. Niet alleen zijn rechte benen, de mega-bewegingen, maar ook zijn geweldige lichaam, geven een idee van wat deze jongen later zal worden. Sam wil altijd behagen en is absoluut onproblematisch in de omgang.
Sam komt uit een top Reining dekking:

Moeder: Easy Dude (vader van de Reiner Steadys Dude en je kunt ook Smart Little Lena, Doc Olena en Doc Bar op het papier vinden).

Vader: Undercover Spook (Smart Spook zoon en Custom Crome kleinzoon). De eerste nakomeling van Undercover Spook werd vorig jaar 3e in de 3 jaar oude Futurity Level 4 (zie laatste foto). Laatste foto.

Als je Sam wilt ontmoeten of vragen hebt, neem dan contact met me op.
Locatie is in Beieren bij 86720 Nördlingen.
tTranslated

SilviFlag DE

86720 Nördlingen, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2022
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 183644
update
Published: 9/3/2022
people 1 user is watching this item
remove_red_eye 0369
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: