Prestige springzadel Synchrony

translated
48301 Nottuln, Germany
remove_red_eye 0109
2.400,00 *OBO
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Prestige Jumping Saddle chevron_right Synchrony

Seat size 17.5"
Condition Used - Very Good
Date of purchase 2019
Shipping Possible
Your rating
Prestige springzadel Synchrony - Met pijn in het hart moeten we ons geliefde en zeer zachte en mega comfortabele springzadel verkopen omdat het niet meer op ons paard past. Het lag op een zeer sportieve volbloed Haflinger.

De kamerbreedte zou momenteel 32/33 moeten zijn. Het kan echter smaller of breder gemaakt worden door elke zadelmaker.

De zitmaat is 17'' en komt overeen met een 17,5'' zadel.

Het zadel is van 2019, maar is slechts twee keer per week gebruikt in lessen sinds afgelopen mei. Zie de foto's voor de staat van het zadel (zeer goed).

We hebben onze zadelmaker de wol laten verwijderen van het onderste deel van de onderste zadelrib, die zich aan de voorkant onder de slokdarmplaat bevindt. Dit kan eventueel worden bijgevuld.

Kussenvulling: wol
Kleur: tabakbruin
Pasvorm: voor korte, rechte tot licht hellende of gebogen paardenruggen met een brede ribbenkast en brede doornuitsteeksels, werkt ook met uitgesproken schouders
Leder: gedubbeld kalfsleder
Kussens: Frans geveerde banaankussens, vlakke steun
Zit: halfdiep
Singel: korte singelstoten

De singelkaart en het bijbehorende zadeldek zijn inbegrepen.

NP was 3900 €

Product beschrijving

Prestige Springzadel SYNCHRONY

Het zadel heeft een uniseks boom die de prestaties van paard en ruiter verbetert. Het is revolutionair en structureel innovatief, uitgerust met CPS-technologie of "COCCYX-PROTECTION-SYSTEM", een nieuwe geometrie van geïnjecteerde membranen met verschillende draagvermogens om alle belastingen en bewegingen op te vangen. Deze technologie werd ontwikkeld om de zitbeenderen, het stuitbeen en de rug te beschermen. Het centrale membraan, dat elastischer is dan de twee laterale membranen, is zichtbaar aan de onderkant van het zadel door het plexiglas venster. De voorpommel is breder en de punten van de boom liggen iets verder naar achteren dan bij standaardzadels, waardoor je verder naar voren kunt zadelen zonder de schouders van het paard te blokkeren. Deze speciale kenmerken maken de schoft en trapeziusspieren vrij, zodat het paard vrij kan bewegen in de drie gangen en tijdens de sprong. De ruiter zit laag en de taille is smal, zodat hij zich heel dicht bij het paard voelt. Het achterste deel van het zadel is breed en uiterst comfortabel dankzij de nieuwe membranen: het zadel heeft korte en anatomisch gevormde panelen met een groot contactoppervlak en daardoor een betere drukverdeling.

BREDERE FRONTPOMMEL DAN GEBRUIKELIJK
OPTIMAAL ZITCOMFORT
KORTERE KUSSENS
C.P.S
CPS zadelboom
Deze zadelboom is revolutionair en zeer innovatief in zijn structuur, dankzij de CPS-technologie ("COCCYX-PROTECTION-SYSTEM"), een nieuwe, karakteristieke geometrie van geïnjecteerde membranen met verschillende draagvermogens die alle belastingen en bewegingen opvangen. Dit concept is ontwikkeld om het zitbeen, het stuitbeen en de rug te beschermen en is zichtbaar door het zachte perspex venster aan de onderkant van het zadel. Het zitvlak aan de achterkant is 30% breder en uiterst comfortabel dankzij de nieuwe membranen. Het voorste deel van de boom ter hoogte van de schoft is breder dan bij traditionele zadels om de schoft en de trapeziusspier meer vrijheid te geven. Daarnaast liggen de punten van de boom iets verder naar achteren dan gebruikelijk om sneller te kunnen zadelen zonder de schouders te belemmeren.

Verzending mogelijk, kosten via DHL van 18 € moeten worden betaald.

Geen verzending op proef en naar het buitenland.

Betaling vanwege slechte ervaring alleen mogelijk via bankoverschrijving of PayPal vrienden.

Particuliere verkoop, volgens de nieuwe EU-richtlijnen geen garantie en retour van mijn kant. Zie ook foto nr. 15.
tTranslated
PayPal logo accepted.
Verzending mogelijk. De koper draagt de kosten
tTranslated
AW
Flag DE

Anabel Willems

mood No ratings yet

48301 Nottuln, Germany

Seller since 1/16/2022
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 213299
update
Last update: 1/10/2024
Recently online
remove_red_eye 0109
historyRecently Viewed: