Prachtige Haflingermerrie/voor vrijetijdsruiters/coaches

translated
74586 Frankenhardt, Germany
remove_red_eye 1091
people 8
1.500,00 *
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Mare
Breed

Haflinger

Show 52 ads from 1,00 €
chevron_right
Age (years) 17
Height (cm) 148
Type Pony / Small Horse
Other charactics
  • All Rounder
  • Companion
  • Reliable for trail riding
  • Home more important than price
  • Stands for the farrier
  • Protection contract
Prachtige Haflingermerrie/voor vrijetijdsruiters/coaches - Met pijn in het hart doe ik afstand van mijn fantastische 17-jarige Haflingermerrie Cookie. Door veranderingen in mijn levensomstandigheden is het voor mij financieel gewoon niet meer mogelijk en kan ik haar qua tijd niet meer tot haar recht laten komen.

Ze wordt verkocht als voorwaardelijk rijdbaar vanwege haar voorhoefrol. Ze is echter maar beperkt berijdbaar en dan voornamelijk in de wei, waar ze over heuvel en dal gaat, waar het oorspronkelijke bergpaard naar boven komt, helemaal haar ding. Ze is niet geschikt voor pistewerk, ze mag geen scherpe bochten maken of springen, en elke dag te veel inspanning kan ook een terugval uitlokken. Regelmatig licht werk is echter noodzakelijk, te veel staan is niet goed voor haar.

Ik heb haar voornamelijk meegenomen voor ritjes, dubbele longeerbeurten in de wei en wandelingen. Ze is super fijn in de omgang en kan ook door beginners gehanteerd worden, maar ze is GEEN beginnerspaard in de wei. Ze is vrij onzeker buiten en heeft iemand nodig die haar veiligheid geeft, ze heeft een koppig hoofd en kan ook heel hyper worden als ze haar 5 minuten heeft. Ze is echter heel makkelijk in de omgang als je weet wat je moet doen.

Ze is GEEN noodkoop, als niet alles past, blijft ze zo lang als nodig is.

Ze wordt alleen verkocht met een vooronderzoek en een beschermingscontract. Wil je dat niet, dan ben je hier aan het verkeerde adres. Geen beginnerspaard, geen kinderpony, niet voor school en niet in boxen gehouden. Ze staat 24/7 buiten in een actieve stal en dat wil ik graag weer zo.

Ze loopt blootsvoets en heeft hoefschoenen voor de cross. Ze heeft geen speciaal beslag of speciaal voer of medicijnen nodig.

Ze heeft echter een aandoening en heeft ook fases waarin alleen grondwerk mogelijk is, omdat ze niet zuiver loopt. Verder is ze in topconditie en robuust.

Neem contact op als je vragen hebt of meer informatie wilt.

Prijs niet onderhandelbaar. Accessoires incl. Barefoot westernzadel zijn beschikbaar Prijs VB.

Als je serieus geïnteresseerd bent, stuur me dan een korte introductie. Bezichtiging alleen mogelijk als alles past, ik wil geen massatoerisme bedrijven of gratis rijlessen geven.

Eventueel ook beschikbaar stellen mogelijk.
tTranslated
S
Flag DE

Sarah

mood No ratings yet

74586 Frankenhardt, Germany

Seller since 3/27/2023
speed8 users are already watching this item!
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 216126
update
Published: 2/22/2024
people 8 users are watching this item
remove_red_eye 1091
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: