Pekel mobiel, inhoud trailer, pekel trailer

translated
52525 Heinsberg, Germany
remove_red_eye 0096
16.000,00 *OBO
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Anssems Therapy & Treatment

Date of purchase 2023
Pekel mobiel, inhoud trailer, pekel trailer - Er wordt een nieuwe Solemobil verkocht Hij is al een paar keer geladen met paarden voor foto- en PR-doeleinden en is gebruikt.
Belasting is aangegeven
De basis is een Anssems Ganador paardentrailer. (EZ 2023) Het is de grootste en meest stabiele van het bedrijf, met een verstevigd chassis en een laadvermogen van 1450kg en een toegestaan totaalgewicht van 2300kg.
Hij is uitgerust met een zwaar steunwiel en extra steunen aan de achterkant om veilig te kunnen laden, zelfs wanneer hij hangt.
Uitgerust met infrarood verwarmingsplaat, LED wisselverlichting, ontsmettingsvernevelaar en een pekelvernevelaar van Suchatzki

Pekel is goed voor de luchtwegen en de huid van het paard, vooral nu tijdens de vachtwisseling en de naderende koude dagen.
Koop nu een pekeltrailer

Profiteer van de nauwkeurig tijdgestuurde pekelverneveling, met instelbare LED-verlichting en snelle reiniging met de ontsmettingsvernevelaar.

De infraroodverwarming creëert een aangename, rustgevende warmte die de paarden verwarmt en ontspant.

Sfeer naar wens
In de Solemobile creëren aanpasbare LED-lampjes de gewenste sfeer. Kies uit een breed scala aan kleuren om het welzijn van de paarden te verbeteren.

Snelle reiniging
Na elk gebruik van de Solemobile kan de trailer in slechts 30 seconden worden gereinigd met de desinfecterende vernevelaar om hygiëne en veiligheid te garanderen.

Elektriciteitsrekening voor stalhouders
Met de geïntegreerde elektriciteitsmeter kunnen staleigenaars het elektriciteitsverbruik meten en factureren om de kosten eerlijk te verdelen.

⏱️ Dankzij de timer kun je de pekelverneveling heel precies regelen en kunnen de paarden optimaal gebruik maken van de inhalatie.

Natuurlijk en veilig, zoutpekel gemaakt van Dode Zeezout en infraroodwarmte, alles zonder kunstmatige toevoegingen, zelfs het ontsmettingsmiddel is natuurlijk, want het is gemaakt zonder alcohol en wordt speciaal geproduceerd voor gebruik bij paarden.
Schrijf een bericht voor meer foto's en vragen.
tTranslated
PayPal logo accepted.
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way
LO
Flag DE

Lili Ottosander

mood No ratings yet

52525 Heinsberg, Germany

Seller since 2/5/2024
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 214966
update
Last update: 2/5/2024
remove_red_eye 0096
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: