Paardrijinstructeur op minibasis

translated
78355 Hohenfels, Germany
remove_red_eye 0111
POA - Price on Application*
Paardrijinstructeur op minibasis - Wij zijn op zoek naar dynamische, gemotiveerde en betrouwbare rijinstructeurs voor onze manege in 78355 Hohenfels.

Je moet flexibel en zelfstandig kunnen werken, ongeacht het weer.

Tot je taken behoren het geven van paardrijlessen met voorbereiding en follow-up van de paardrijleerlingen en paarden.

Een vertrouwensrelatie is erg belangrijk voor ons. Als tegenprestatie krijg je onze paarden als schoolpaarden toevertrouwd.

De in te vullen functies zijn geschikt voor rijinstructeurs of rijtherapeuten. Voor deze laatste hebben we ook geschikte paarden.

Onze paarden worden robuust gehouden, zijn bekend met de Engelse rijstijl en hebben de basis van horsemanship grotendeels onder de knie.

We bieden een gemengde kudde, verschillende maten (van 93 cm tot 180 cm). De focus van de geschikte schoolpaarden ligt op Welsh A/B pony's (stkm. 118-135cm), evenals enkele mini-shettys (deels alleen geleid) en volbloeden (stkm. rond 150cm). Afhankelijk van het gebruiksgebied zijn er gemoedelijk gereden koudbloedpaarden beschikbaar. Warmbloedpaarden zijn niet beschikbaar.

We hebben een weide rijbak van 20x40m en een longeerpiste van 15x15m met zandbodem, die bij alle weersomstandigheden gebruikt kunnen worden. We hebben nog geen binnenbak. Een goed onderhouden zadelkamer met voldoende materiaal is aanwezig.

Je hebt toegang tot ons online boekingssysteem "Reitbuch" voor flexibele planning, waardoor onze organisatie met de klanten plaatsvindt. Het is de bedoeling dat je ook vaste rijgroepen aanbiedt op bepaalde dagen van de week.

Als we je interesse hebben gewekt, stuur ons dan een gedetailleerde sollicitatie en stel jezelf voor. Een e-mailadres kan worden opgevraagd.

Als je sollicitatie ons bevalt, ontmoeten we je graag persoonlijk! We kijken uit naar informatieve foto's!
tTranslated
PayPal logo accepted.
Profile picture Reitsport Klatt
Flag DE

Reitsport Klatt

mood No ratings yet

78355 Hohenfels, Germany

Seller since 1/26/2024
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 214368
update
Last update: 1/26/2024
Recently online
remove_red_eye 0111
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: