Open stalruimte voor IJslanders

translated
44339 Dortmund, Germany
remove_red_eye 0115
people 1
165,00 *
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Open stalruimte voor IJslanders - Self-catering stal op de stadsgrens Dortmund -Brechten/Lünen heeft 2 plaatsen voor IJslandse paarden per direct beschikbaar. De stal bevindt zich op een kleine overgebleven boerderij, ca. 3 minuten van de afrit van de B236. We hebben een eigen verlichte rijbak en het RV Brambauer ligt op ca. 10 minuten lopen.

Ik zoek IJslands gezelschap voor onze 15 en 16 jarige merries (ISI en Hafimix). Ze geven de voorkeur aan gezelschap, maar kunnen het ook goed vinden met compatibele ruinen.
De paddock is bedekt met kunstgras (geweldig in sneeuw en regen!!), heeft twee schuilstallen, een ruime zandbak, verhoogd bed en een grote hooiruif. Tijdens het weideseizoen is er natuurlijk een weide beschikbaar. (Niet alleen) voor noodgevallen zijn er 2 grote en mooie boxen.
De prijs is inclusief 15 balen zelfgemaakt hooi per dier per maand.
De overige hooikosten zijn ongeveer 50-80 (afhankelijk van de huidige hooiprijs) per maand.

Een keuken, een badkamer en een zadelkamer zijn beschikbaar voor de tweebenige vrienden.

Ik ben alleen op zoek naar IJslandse paarden, omdat mijn merrie duidelijk laat merken dat ze graag gezelschap wil dat haar "dialect" spreekt.

Als self-caterers delen we dagelijks de staltaken. Met 2 paarden duurt een dienst momenteel ongeveer 30 minuten, wat neerkomt op ongeveer 15 minuten per dier. Op je "vrije" dagen hoef je geen werk te doen. Je kunt je niet permanent "vrijkopen" van deze diensten. We hebben een ruitergebied met prachtige paden, maar we zijn lang niet zo goed als regio's als de Haard of het Münsterland.

Heb je nog vragen? Of weet je niet zeker of het bij je past? Schrijf me dan!

Edit: Aangezien een van onze meisjes momenteel in het ziekenhuis ligt en de andere alleen is, is verhuizen op korte termijn misschien ook een optie.
tTranslated
PayPal logo accepted.
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way
M
Flag DE

Ma

mood No ratings yet

44339 Dortmund, Germany

Seller since 11/13/2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 211177
update
Last update: 12/5/2023
people 1 user is watching this item
remove_red_eye 0115
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: