Open stal: Ruimte voor 1 - 2 paarden/pony's in de wijk Pinneberg

translated
25469 Halstenbek, Germany
remove_red_eye 0496
people 1
200,00 *
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Open stal: Ruimte voor 1 - 2 paarden/pony's in de wijk Pinneberg - Vanaf april 2023 heb ik een plaats (eventueel 2 - afhankelijk van de grootte van de pony's) beschikbaar in mijn kleine open stal in Halstenbek.

Over ons: mijn Holsteinse merrie is 27 en gepensioneerd, maar wordt nog matig getraind (wandelingen, licht grondwerk). Naast mij heeft ze 2 pleegpartners die twee dagen per week voor haar zorgen.
Haar paardenvriend, een leuke ruin (22), wordt dagelijks bereden/bewerkt.

Ze leven in de winter op een paddock die gedeeltelijk verhard is met keien en paddockplaten, de rest is zand. Ze eten 24/7 hooi uit een hooiklok en drinken water uit 2 opgezette bakken en meerdere bakken. Ze kunnen schuilen in 1,5 hut, de andere halve hut dient als zadel- en voerruimte waar we licht en elektriciteit hebben en ruimte voor uw zadelkast.
In de zomer mogen ze 24/7 op de aangrenzende weide, die geportioneerd/geprikt is en drinken uit 2 zelfvoorzienende drinkbakken.

De open stal ligt apart op een rij- en pensionstal, waarvan de hal en longeercirkel tegen betaling gebruikt kunnen worden.
De manege Klövensteen ligt op loopafstand, en in de kwekerij van de 'Brander Hof' kunt u een snelle rit maken.

Uw paard moet blootsvoets en vriendelijk zijn en een leeftijd hebben die dicht bij de onze ligt; een gepensioneerde is ook welkom.
Aangezien onze twee paarden 's ochtends en 's avonds worden gevoerd, is het natuurlijk ook mogelijk om uw paard (om en om) te voeren.
We willen graag dat je open en vriendelijk bent, dat je je deel van de staldienst op je neemt (2 dagen per week en om de 3 weken op zondag of - als je met 2 paarden komt: 3 dagen / alle dagen in overleg), dat je helpt bij het opzetten van hooibalen, dat je zorgt voor netheid en opgeruimdheid (kuipen schoonmaken, spinnenwebben wegvegen...), en dat je, net als wij, in de zomer zorgt voor het roodhout.
Wij vinden het geweldig om mensen te hebben die meedenken en doen!
Vakantie- en ziektedekking is vanzelfsprekend, ook voor u?

Als u zich kunt voorstellen dat u en uw paard zich bij ons op hun gemak zouden kunnen voelen, hoor ik graag van u.
tTranslated
Z
Flag DE

Zoschi

mood No ratings yet

25469 Halstenbek, Germany

Seller since 2/22/2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 193759
update
Last update: more than six months ago
people 1 user is watching this item
remove_red_eye 0496
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: