Mooie Welsh B ruin wil leren met zijn mensen

translated
37574 Einbeck, Germany
remove_red_eye 0070
Sold
This horse has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Gelding
Breed

Welsh Pony (Section B)

Show 6 ads from 300,00 €
chevron_right
Age (years) 3
Height (cm) 131
Type Pony / Small Horse
Color Brown
Other charactics
  • incl. horse passport
  • Halter broken
  • No eczema
  • Broken-in
  • Lunged
  • Stands for the farrier
Mooie Welsh B ruin wil leren met zijn mensen - WASCO

Ras: Welsh-B
Type Pony
Geslacht ruin
Leeftijd 3 jaar
Hoogte 131 cm
Kleur donkerbruin

Voorbeeldige en sociale jonge ruin die al de beste voorwaarden heeft voor het rijden en mennen. Wasco is niet alleen een echte blikvanger, maar heeft ook een geweldig karakter en zal de harten van kinderen doen smelten.

Deze ruin is al heel rustig en staat open voor bekende en onbekende situaties, daarom kan iedereen altijd met hem omgaan. Hij is al vertrouwd met de longeerlijn en toont geweldige gangen zonder ondeugendheid. Hij laat ook een goede sprong zien bij het vrijspringen, waar verder op gebouwd kan worden. Hij weet natuurlijk alles wat een jong paard moet weten en is ook dol op smeden. Hij is ook in de wei geweest als handpaard en is nieuwsgierig en open. Hij kent ook dubbele longe en geniet daar erg van.

Deze geweldige Eycatcher is vers van de longe en doet momenteel zijn eerste ervaring op in het vrij rijden en is ingereden. Hij heeft laten zien dat hij erg nieuwsgierig is en graag wil meewerken. Hij staat dan ook nog helemaal open voor de wereld en alle richtingen. Met de juiste aanmoediging zal Wasco geschikt zijn voor kinderen, interessant voor wedstrijdruiters en ook de wereld van het mennen ligt voor hem open. Zijn vriendin Jambo is ook beschikbaar als passeerpartner.

De ruin wordt momenteel overdag in een paddock gehouden en 's nachts in een box. Hij zou ook in een open stal gehouden kunnen worden. To the seller's offerlaunch
tTranslated
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 219895
update
Published: 5/3/2024
Recently online
remove_red_eye 0070
library_bookslisted in: