Mollige warme en waterdichte (sneeuw)stalschoenen, maat 41

translated
60594 Frankfurt, Germany
remove_red_eye 0121
people 1
Sold
This item has already been sold.
Model

Decathlon Riding Shoes & Paddock Boots

Shoe size EU 41
Condition Used - Very Good
Date of purchase 2021
Your rating
Mollige warme en waterdichte (sneeuw)stalschoenen, maat 41 - Warme en waterdichte stalschoenen voor natte winterdagen van Decathlon.
Slechts een paar keer gedragen, in zeer goede staat.
Zool is niet schoon zoals op foto's te zien is, er zit opgedroogde modder onder. Ik heb ze niet meer schoongemaakt. De rest van de schoen is in perfecte staat, dus geen scheuren, voering niet versleten enz.

Originele prijs: 39,99€
Verzending: Hermes pakket 5,95€

Beschrijving op de website van Decathlon:
"Hoe beschermen de laarzen mij tegen externe omstandigheden?
Deze laarzen zijn uitgerust met een membraan om waterdichtheid en ademend vermogen te garanderen. Dit membraan is een ultradunne laag materiaal (5 tot 25 micron dun) die aan de binnenkant van een weefsel wordt aangebracht. Het voorkomt het binnendringen van water van buitenaf, maar voert het vocht van binnenuit af naar buiten.

Hoe kan ik er zeker van zijn dat de laarzen 100% waterdicht zijn?
De waterdichtheid van de laarzen werd getest in laboratoriumproeven. Ze werden half ondergedompeld in water en er werd een loopbeweging gesimuleerd. Ook werden slijtage- en verouderingstests uitgevoerd. De waterdichtheidstest werd uitgevoerd in drie fasen: 2.000 flexies (ongeveer 4 km lopen), 4.000 flexies (ongeveer 8 km lopen) en 8.000 flexies (ongeveer 16 km lopen). Deze laarzen werden getest met 4.000 buigingen, wat overeenkomt met 4 km lopen.

Wat is het verschil tussen grip en tractie?
De grip van de laars hangt af van de vorm en het aantal noppen. De grip wordt bepaald door het materiaal en het profiel van de zolen, net als bij autobanden. De grip optimaliseert de voortstuwing, voorkomt dat de schoen tijdens de beklimming naar achteren glijdt en stabiliseert de schoen.
De grip voorkomt dat u uitglijdt op een gladde ondergrond of in moeilijke omstandigheden (regen, sneeuw, ijs).

Wat voor grip en tractie bieden deze laarzen?
Voor maximaal comfort zijn deze laarzen uitgerust met Snowcontact-zolen voor uitstekende grip tijdens het wandelen en goede tractie in de sneeuw. De 5 mm lamellen zijn strategisch geplaatst voor optimale grip tijdens het wandelen in de sneeuw. Het oppervlak en het ontwerp van het loopvlak passen zich perfect aan de harde sneeuwlaag aan en voeren overtollig water af naar buiten. Dit verhoogt de slipweerstand van de laarzen.

Zool met Snowcontact technologie.
De Snowcontact-zool is gemaakt van een technisch materiaal met een speciaal ontworpen profiel en biedt de beste grip. Hierdoor zijn Snowcontact-zolen veel geschikter voor gebruik in de sneeuw dan conventionele zolen. Als je op een ijzige ondergrond loopt, moet je spikes dragen voor optimale veiligheid."
tTranslated
PayPal logo accepted.
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way
I
Flag DE

Isabell

mood Satisfaction: Excellent

60594 Frankfurt, Germany

Seller since 2/28/2022
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 190689
update
Last update: more than six months ago
people 1 user is watching this item
remove_red_eye 0121
library_bookslisted in: