Mobiele rijlessen

translated
21698 Harsefeld, Germany
remove_red_eye 0683
people 1
Not available
This item is currently not available.
Mobiele rijlessen - Ik bied mobiele rijlessen of grondwerk (alleen met uw eigen paard/deelneming - geen schoolpaard beschikbaar).

Ik ben vooral onderweg voor jou op het gebied van "basis" werk. Wat betekent "basis"? Bijvoorbeeld, het zadel van de ruiter! Het maakt niet uit tot welke rijstijl je behoort: ieder van ons moet in staat zijn evenwichtig op het paard te zitten om het in de eerste plaats niet te storen en het later op de juiste manier te kunnen beïnvloeden.
Zittraining is een van mijn favoriete onderwerpen en daarom volg ik momenteel een opleiding tot zittrainer volgens Sibylle Wiemer. Ik zou mijn kennis nog meer willen verdiepen.

Maar de basis omvat ook communicatie tussen jou en je paard. Vertrouwen vinden en een eenheid worden. Elkaar begrijpen. Of het nu op de grond is of vanuit het zadel. Ook hier is de rijstijl irrelevant.

Ik reken mezelf tot de westernruiters, maar ik denk veel buiten de gebaande paden en zoek overal dingen vandaan die bij het betreffende team passen.

Als u meer over mij wilt weten, kunt u een kijkje nemen op mijn homepage op: www.dwtraining.de, of mij rechtstreeks schrijven. Ik kijk ernaar uit om van u te horen!

Ik rijd in het district Stade en soms daarbuiten. In de prijs zijn de reiskosten niet inbegrepen.
tTranslated
Plus reiskosten
tTranslated
Profile picture DW-Training (DW-Training - Sandra Kahl)
Flag DE

DW-Training (DW-Training - Sandra Kahl)

DW-Training

mood No ratings yet

21698 Harsefeld, Germany

Seller since 3/16/2022, commercial
library_booksYou might also like
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 174788
update
Last update: more than six months ago
people 1 user is watching this item
remove_red_eye 0683
library_bookslisted in: