Azteca Hengstveulen 05/2023 Paint Horse Andalusiër

translated
54579 Üxheim, Germany
remove_red_eye 0172
people 1
6.995,00 *OBO
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Stallion
Breed

Azteca horse

Show 4 ads from 6.500,00 €
chevron_right
Type Mix
Color Pinto
Azteca Hengstveulen 05/2023 Paint Horse Andalusiër - "Lucky" (Docs Indian Felicio) is niet alleen een absolute blikvanger met zijn vacht in de speciale kleur Smoky Black Tobiano en zijn correcte bouw, maar ook een absolute schat qua karakter. Hij heeft een ongelooflijk aanhankelijk, nieuwsgierig karakter en zou het heerlijk vinden om de hele tijd met mensen te spelen en over hem heen te kruipen. Hij laat zich zonder problemen overal aanraken en weet al hoe hij hoeven moet geven.

Lucky heeft het crème gen van zijn moeder en het tobiano gen van zijn vader en is daarom mogelijk ook interessant voor de fokkerij. Zijn moeder BB is een van de meest relaxte paarden op ons bedrijf en met haar vijf jaar al een zeer betrouwbaar recreatiepaard. Op de laatste foto zie je zijn vader BMS Docs Indian Hunter. Hunter is een keuringswinnaar en premiehengst. Meer informatie vindt u hier: https://www.prignitz-paint-horses.de/bms-docs-indianhunter/
Beide ouders zijn 5 panel n/n.

Degenen die het Azteca paard kennen, weten dat de combinatie van Iberisch en Amerikaans paard sterk, robuust, zeer vriendelijk en mensgericht is - de perfecte partner voor vrijetijdsbesteding, working equitation en westernsport.

Lucky groeit bij ons op een zeer vertrouwde manier op, direct aan huis op grote terreinen in de Eifel met veel menselijk contact en natuurlijk in veulengezelschap. Na het spenen wordt hij gechipt, gevaccineerd en met het veulen-ABC overgedragen.

Prijs klasse 2, plaats voor prijs

Particuliere verkoop, geen garantie of retournering.
Aangezien dit een levend wezen is, zijn alle beschreven kenmerken slechts subjectieve indrukken van de verkoper en geen gegarandeerde kenmerken van het paard!

Het is mogelijk om op afspraak kennis te maken met het paard.
tTranslated

SvenjaFlag DE

54579 Üxheim, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 204598
update
Published: 8/28/2023
people 1 user is watching this item
remove_red_eye 0172
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: