Lichaamswerk voor paarden

translated
22587 Hamburg, Germany
remove_red_eye 0211
people 2
130,00 *
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Lichaamswerk voor paarden - Hallo iedereen, ik heb weer afspraken beschikbaar! Ik gebruik integratief lichaamswerk om paarden te helpen spanning en blokkades los te laten.
Mijn cliënten bellen mij voor rijvaardigheidsproblemen, problemen met houding en buiging, gevoelige ruggen, blokkades in het kaakgewricht, enz.

Elke dag worden onze paarden blootgesteld aan belastingen waarvoor het paardenlichaam eigenlijk niet is ontworpen. Vooral rijpaarden zijn afhankelijk van de training en gymnastiek van hun lichaam om het gewicht van de ruiter te kunnen dragen op de hangbrugconstructie van hun rug.

Om het paard te ondersteunen bij het behouden of verbeteren van zijn bewegingsbereik en elasticiteit, bied ik integratief lichaamswerk voor paarden aan.
Ik gebruik verschillende technieken van zacht lichaamswerk en massagetechnieken. Het is belangrijk op te merken dat dit geen curatieve behandeling is zoals fysiotherapie of osteotherapie, maar een behandeling op een gezond paard die spanningen en blokkades kan opheffen.

Ik ga alleen zover als het paard toelaat en werk dus aan een duurzame verbetering van het bewegingsverloop of de losheid.

U bent welkom om contact met mij op te nemen via PN of via mijn website www.pferdundhuf.com.
tTranslated
PayPal logo accepted.
A
Flag DE

Anne

mood No ratings yet

22587 Hamburg, Germany

Seller since 1/5/2022
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 191229
update
Last update: more than six months ago
people 2 users are watching this item
remove_red_eye 0211
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: