Jochen Hennig dressuurzadel mono flap 16" / 16,5" in goede staat

translated
81827 München Waldtrudering, Germany
remove_red_eye 0091
people 1
2.000,00 *OBO
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Jochen Hennig Dressage Saddle

Seat size 16.5"
Condition Used - Good
Shipping Possible
Your rating
Jochen Hennig dressuurzadel mono flap 16" / 16,5" in goede staat - Hennig dressuur mono flap zadel op maat te koop

Zwart dressuurzadel van de gerenommeerde Duitse zadelmakerij Jochen Hennig te koop. Het is zeer comfortabel, dankzij de mono flap zit je dicht op het paard. Het heeft een comfortabele speciale springboom (patent 3702011) die ook achteraf kan worden aangepast aan veranderingen in de anatomie van paard en ruiter. Het individuele zadelnummer van de fabrikant identificeert het duidelijk. Ik heb het niet veel gebruikt tijdens de training van mijn jonge paard. Eerder lag het op een sportieve pony waarvoor het op maat was gemaakt, maar het paste mijn slanke Hispano-Anglo-Arabier meteen als een handschoen. Omdat hij nu meer een barok type is door een aanzienlijke gewichtstoename, past het niet meer.
Het zadel had oorspronkelijk zilverkleurige biezen, die deels nog glanzen en deels een mooie ivoorkleur hebben gekregen. Aan de achterkant zit een hart met glinsterende steentjes. Sommige zijn een beetje dof geworden, eentje ontbreekt. Dit zou makkelijk te vervangen moeten zijn, het was niet belangrijk voor mij toen ik jonge paarden trainde. Het zadel heeft gebruikssporen maar verder geen schade. De vier singelstoten zijn verkleurd maar de gaten zijn in goede staat. Er zitten ringen aan de voorkant voor een paniekriem, zadeltassen of borstplaat. Voor zover ik weet heeft het 16 of 16,5 inch (geen garantie). Dankzij de optie van klittenband kan het worden aangepast aan de ruiter en voor verschillende doeleinden worden gebruikt.
Hij is pas schoongemaakt en altijd opgeslagen geweest met een beschermhoes en stijgbeugelbeschermers, goed geventileerd en regelmatig onderhouden.
Het kan worden meegenomen en aangetrokken tegen een aanbetaling van de aankoopprijs. Ik stuur hem ook op als je hem nu koopt. Dit is een particuliere verkoop, dus exclusief garantie. Geen klachten of retouren dus.
tTranslated
PayPal logo accepted.
In geval van onmiddellijke aankoop ook verzending, voor testen/plaatsing alleen bij afhaling tegen aanbetaling van de aankoopprijs.
tTranslated
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way

MikaFlag DE

81827 München Waldtrudering, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 210610
update
Last update: 11/25/2023
people 1 user is watching this item
remove_red_eye 0091
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: